Az X-Faktor döntőjében feltűnt Wolf Kati képviseli Magyarországot májusban az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Wolf Kati képviseli Magyarországot a Szerelem, miért múlsz? című dallal az 56. Eurovíziós Dalfesztiválon májusban Düsseldorfban - jelentette be szerdai budapesti sajtótájékoztatóján a Magyar Televízió (MTV).

Fotó: Mudra lászló


A köztelevízió belső válogatáson választotta ki a számot, amelynek zenéjét Rakonczai Viktor és Rácz Gergő írta, a magyar szöveget Geszti Péter, az angolt Johnny K. Palmer jegyzi. Az X-Faktor tehetségkutató verseny döntőjében feltűnt Wolf Kati saját dalát a verseny május 10.-ei első elődöntőjében adja majd elő. A döntőt pedig május 14-én tartják Düsseldorfban.Az Eurovíziós Dalfesztivált először 1956-ban rendezték meg, a versenyt az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) szervezi. Magyar induló először 1994-ben volt, idén 43 ország képviselői vesznek részt a fesztiválon.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Összepisilte magát a gyönyörtől VV Olivér egyik rajongója!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110309-bepisilt-a-gyonyortol-vv-oliver-egyik-rajongoja.html Palik László és családja újra itthon!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110309-palik-laszlo-hazajott.html VV4: Jerzy és Gigi a kamerák előtt szexeltek!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-valo-vilag-4-jerzy-es-gigi-a-kamerak-elott-szexeltek.html Kétfejű teknős született Szlovákiábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-ketfeju-teknos-szuletett-szlovakiaban.html Kállay-Saunders András nagyot koppanthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-kallaysaunders-andras-nagyot-koppant.html Madonna gyermekeinek kistestvére lesz!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-guy-ritchie-ismet-apa-lesz.html