Tizennyolc éves kora előtt a szexipar közelébe sem mehetett volna a villa hugicája - ő mégis megtette.

Még a tizenhetedik életévét sem töltötte be Gigi, amikor az Erotika Kiállításon és szexfilmben is szerepelt. Ezért pedig a munkaadói és a szülei is bajba kerülhetnek - tudtuk meg a Blikkből.

http://szexplaza.hu


Gigi édesanyja eddig azért aggódott, hogy lánya odaadta magát Jerzynek, nem is egyszer. De arról mélyen hallgat, hogy Gigi mindössze tizenhat éves volt, amikor művaginákat kínált megvételre az Erotika Kiállításon - ahová tizennyolc év alattiak még csak vendégként sem léphetnek be.

A csinos villalakóról már korábban napvilágot látott nem is egy erotikus tartalmú videó, ahol a leszbikus, fojtogatós, szurkálós fétisszex mindenkinél kiverte a biztosítékot. A pornószínésznő, Susan Pearl azonban büszkén mesélt barátnőjéről még a botrány kirobbanásakor. "Amikor Gigi megkért, hogy szerezzek neki go-go táncosi munkát, azonnal beajánlottam néhány helyre, hiszen gyönyörű lány, és igazán jól mozog. Csak jót tudok róla mondani, eddig akárhová küldtem, mindenkitől hálálkodó SMS-eket kaptam. Azért buknak rá annyira a férfiak, mert egyrészről tündéri kislány, másrészről viszont "szexuális állat" - vallotta korábban Susan.

www.darkfetishnet.com


Gigi egyik ismerőse nemrég elárulta a Blikknek, hogy a lány édesanyja, Ildikó valószínűleg tudott Gigi munkájáról. "Együtt dolgoztam Gigivel az Erotika Kiállításon, de arról nem tudtam, hogy nem töltötte be a tizennyolcat. Az anyukája azonban szerintem mindig mindenről tudott, hiszen nagyon jó a viszonyuk, úgyhogy az erotikus munkájáról is tudnia kellett."

Kovi, a pornóipar koronázatlan királya elmondta, mi vonatkozik a kiskorúakra az erotika világában: "Pornófilmben és az Erotika Kiállításon még szülői beleegyezéssel sem vehet részt tizennyolc éven aluli" - vallotta a producer.

 

Gigi 18 évesen művaginát reklámozott!http://www.life.hu/szeress/szex/20110322-vv-gigi-muvaginat-reklamozott.html Gigi hazudott Bécinekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110316-gigi-hazudott-becinek.html Gigi úgy érzi, teherbe esetthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110303-gigi-kiabrandult-jerzybol-az-elso-szex-utan.html Döbbenet! Előkerültek Gigi fojtogatós szexvideói - képekkel 18+http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110126-lebukott-a-valovilag-muvesznoje-elokerultek-sokkolo-folytogatos-szexfotoi.html Csillagot kapott Bryan Adamshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110323-csillagot-kapott-bryan-adams.html Gyermeket tervez Liluhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110322-gyermeket-tervez-lilu.html