79 éves korában egy Los Angeles-i kórházban elhunyt a legendás díva és minden idők egyik legszebb asszonya, Elizabeth Taylor.

Elizabeth Taylor 1932. február 27-én született Londonban. Pályáját gyerekszínészként kezdte, később pedig zaklatott magánéletével és botrányaival vált a média állandó szereplőjévé. Élete szerelme Richard Burton színész volt, akivel igen viharos volt a kapcsolata, és kétszer is feleségül ment hozzá. A színésznő nyolcszor volt férjnél.

 

Forrás: AFP


A pár a Kleopátra forgatásán szeretett egymásba - a filmért kapott gázsijával érte el színésznő először az egymillió dolláros álomhatárt. Nagy filmjei közé tartozik a Macska a forró bádogtetőn, a Kleopátra, a Makrancos hölgy és az Ivanhoe is. Liz kétszer is kapott Oscar-díjat: a Modern kaméliás hölgy (1960) és a Nem félünk a farkastól (1966) című alkotásokban nyújtott alakításáért.

 

 

 

 

A hollywoodi díva befejeztehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110323-jodie-foster-befejezte-palyafutasat.html Csillagot kapott Bryan Adamshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110323-csillagot-kapott-bryan-adams.html A villalakók kemény büntetésekre számíthatnakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110322-a-villalakok-kemeny-buntetesekre-szamithatnak.html Több gyermeket szeretne Liluhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110322-gyermeket-tervez-lilu.html Justin Bieber népszerűbb, mint Michael Jacksonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110322-justin-bieber-nepszerubb-mint-michael-jackson.html Harmadik gyermekét várja Mel Bhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110322-harmadik-gyermekevel-varandos-az-egykori-spice-girls-egyuttes-enekesnoje.html Negatív lett Charlie Sheen drogtesztjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110322-negativ-lett-a-botranyos-szinesz-charlie-sheen-drogtesztje.html