Sárba tiporták Natalie Portman idén Oscar-díjjal jutalmazott alakítását a Fekete hattyú című filmben.

 

Már korábban is azt suttogták a Fekete hattyú stábtagjai, hogy egyáltalán nem a színésznő táncolt a filmben, de most már maga az alkalmazott táncosnő is megszólalt. Sarah Lane azt vallotta, ő csinálta a táncos jelenetek többségét, a legszebb mozdulatok mind az övéi, és Portman mindössze a koreográfia öt százalékát táncolta saját maga. Ráadásul a táncosnőt a stáblistán sem tüntették fel, sőt arra utasították, hallgasson arról, mennyi alkalommal helyettesítette a színésznőt.

Forrás: AFP


,,Natalie Portman alig öt százalékát csinálta a táncoknak, a valóságban az én testemet, mozgásomat látják, amire Natalie arcát komputerrel másolták oda." - állítja Sarah, akit már nem érdekel a titoktartási szerződése, és eldöntötte: inkább az Oscar-díjas színésznő lejáratásával szerez hírnevet magának. - tudtuk meg a Blikkről.


 

VV4: Éva ágyba bújna Alekosszal!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110327-vv4-a-torteto-eva-megis-agyba-bujna-alekosszal.html Alekosz nem nyerheti meg a ValóVilágot új műsora miatt?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110327-alekosz-megkapja-a-valovillat.html Szenzáció! Magyar férfi vette feleségül Reese Whiterspoont!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110327-reese-whiterspoon-es-jim-toth-hazassaga.html VV4: Anikó csalt! - Éva pedig párbajozni megyhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110326-vv4-aniko-csalt.html Ennyi volt! Szandika ismét szinglihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110326-ennyi-volt-szandika-ismet-szingli.html Tolvai Reninek világsztárok üzentek szülinapjárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110326-a-megasztar-5-nyerteset-tolvai-renit-vilagsztarok-is-megkoszontottek-20.html Gigaperre készül Charlie Sheenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110326-a-sorozatabol-kirugott-charlie-sheen-gigaperre-keszul.html VV4: Béci büntetést kapott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110325-vv4-buntetesek-sorozata-a-katonai-heten.html