A két hollywoodi szívtipró egy filmforgatás során egymásba habarodott..

 

A sztárok együtt forgatták a híres amerikai zongorista, Liberace életéről szóló filmet. Liberace olyananyira népszerű és elismert volt, hogy 1950-1970 között ő volt a legjobban fizetett művész a világon.

Forrás: AFP

,,Sosem gondoltam volna, hogy valaha megcsókolom Michael Douglas-t. " - vallotta a homoszexuális Liberace szerelmét alakító Matt Damon a napokban egy másik filmje premierjén. ,,Egyébként kikalkuláltam: Michaelt megcsókolni olyan, mintha Catherine Zeta-Jones-sal lennék." - viccelődött a színész Michael feleségére utalva. Matt Damon és Catherine egyébként dolgoztak már együtt: az Ocean's Twelve forgatásán 2004-ben. ,,Akkor igazán csalódott voltam, hogy nem az én partneremet játszotta Catherine. De végül is a férje már megcsókolt, így egy szavam sem lehet." - mondta Matt Damon.

 

 

Leleplezték Natalie Portmanthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110328-lelepleztek-natalie-portmant.html VV4: Éva ágyba bújna Alekosszal!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110327-vv4-a-torteto-eva-megis-agyba-bujna-alekosszal.html Zenésznek állt a rendezőzsenihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110327-woody-allen-zenel.html Alekosz nem nyerheti meg a ValóVilágot új műsora miatt?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110327-alekosz-megkapja-a-valovillat.html VV4: Anikó csalt! - Éva pedig párbajozni megyhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110326-vv4-aniko-csalt.html Ennyi volt! Szandika ismét szinglihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110326-ennyi-volt-szandika-ismet-szingli.html