Matt Damon Michael Douglas-t csókolta

csók Catherine Zeta-Jones Michael Douglas Matt Damon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két hollywoodi szívtipró egy filmforgatás során egymásba habarodott.. 

A sztárok együtt forgatták a híres amerikai zongorista, Liberace életéről szóló filmet. Liberace olyananyira népszerű és elismert volt, hogy 1950-1970 között ő volt a legjobban fizetett művész a világon.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

,,Sosem gondoltam volna, hogy valaha megcsókolom Michael Douglas-t. " - vallotta a homoszexuális Liberace szerelmét alakító Matt Damon a napokban egy másik filmje premierjén. ,,Egyébként kikalkuláltam: Michaelt megcsókolni olyan, mintha Catherine Zeta-Jones-sal lennék." - viccelődött a színész Michael feleségére utalva. Matt Damon és Catherine egyébként dolgoztak már együtt: az Ocean's Twelve forgatásán 2004-ben. ,,Akkor igazán csalódott voltam, hogy nem az én partneremet játszotta Catherine. De végül is a férje már megcsókolt, így egy szavam sem lehet." - mondta Matt Damon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.