Állítólag VV Éva és kedvese, Ádám kapcsolata közel sem felhőtlen, amióta a Törtető lány beköltözött a luxusbörtönbe.

Minden szerelmet megvisel a különlét, pláne, ha még friss a párkapcsolat. A Való Világ Évája már lassan öt hónapja kedvese, Ádám nélkül él a villában, de a szőkeség már a kezdetektől tudta, lesz miért aggódnia. "Van barátom, már tíz hónapja. De sajnos már nem úgy működik, mint az elején. Sokat veszekszünk, talán azért, mert neki mások az álmai és a céljai, mint nekem" - mondta a törtető lány a beköltözés előtt.

Fotó: Hirling Bálint [origo]


A Hot! magazin állítása szerint Ádám nem volt hűséges a barátnőjéhez, és félrelépett. Ráadásul nem is akárkivel: Éva húgával, Györgyivel kavar. A fiatalok a legutóbbi párbajon sem tudtak uralkodni magukon: simogatták egymást, és meghitten beszélgettek. Éva egy barátnője a következőket vallotta a magazinnak: "Nagyon heves vérmérsékletűek mind a ketten, ezért gyakran estek egymásnak apróságok miatt. Úgy látom, Ádám nehezen viseli, hogy egyedül fekszik, egyedül kel. Bár tudomásom szerint gyakran keres most vigaszt Éva rokonainál..."

 

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Halálhírét keltették Kozsónak!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110415-kozso-agyverzest-kapott.html Gigi és Béci rajongói Évát áztatják a médiábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110415-evat-furja-gigi-es-beci.html Váratlan fordulat! Levi túl vakmerő volt - ezért mennie kellhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110415-edenhotel-varatlan-fordulat-dani-titkos-kuldetese-sikerult-levinek-pedig-lottek.html Alekosz utánozhatatlan csajozós dumájahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110414-alekosz-utanozhatatlan-csajozos-dumaja.html Meglepő fordulat! Gigi is visszaköltözik a villába Olivérrel együtt?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110414-gigi-is-visszakoltozik-a-villaba.html Az RTL Klub műsorvezetője kidobta Tv2-es szerelmét!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110414-istenes-bence-kidobta-szerelmet-iszak-esztert.html Megsérült az olimpikon hajókázás közbenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110414-kammerer-zoltan-fenyo-ivan-nagy-ervin-vitorlaztak.html Veszélyes állattal él együtt Vadon Janihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110414-macskaborbe-bujt-kutyaval-el-egyutt-vadon-jani.html