VV Évát a saját húgával csalta meg szerelme?

VV Éva Való Világ megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag VV Éva és kedvese, Ádám kapcsolata közel sem felhőtlen, amióta a Törtető lány beköltözött a luxusbörtönbe.

Minden szerelmet megvisel a különlét, pláne, ha még friss a párkapcsolat. A Való Világ Évája már lassan öt hónapja kedvese, Ádám nélkül él a villában, de a szőkeség már a kezdetektől tudta, lesz miért aggódnia. "Van barátom, már tíz hónapja. De sajnos már nem úgy működik, mint az elején. Sokat veszekszünk, talán azért, mert neki mások az álmai és a céljai, mint nekem" - mondta a törtető lány a beköltözés előtt.

Fotó: Hirling Bálint [origo]
Fotó: Hirling Bálint [origo]


A Hot! magazin állítása szerint Ádám nem volt hűséges a barátnőjéhez, és félrelépett. Ráadásul nem is akárkivel: Éva húgával, Györgyivel kavar. A fiatalok a legutóbbi párbajon sem tudtak uralkodni magukon: simogatták egymást, és meghitten beszélgettek. Éva egy barátnője a következőket vallotta a magazinnak: "Nagyon heves vérmérsékletűek mind a ketten, ezért gyakran estek egymásnak apróságok miatt. Úgy látom, Ádám nehezen viseli, hogy egyedül fekszik, egyedül kel. Bár tudomásom szerint gyakran keres most vigaszt Éva rokonainál..."

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.