Alekosz utánozhatatlan csajozós dumája

Anikó Való Világ valóságshow Alekosz VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béci és Anikó egymásnak ugrott. Már a Napraforgó sem tudja, hogy mit beszél, egyik pillanatban ki akar esni Béci ellen, másik pillanatban el akarja vinni a fődíjat. Nemcsak napraforgó, de még skizofrén is. Amikor megpróbálta Bécit meghazudtolni ezzel kapcsolatban, Rácz úr kikelt magából.

Eszedbe jutott már, hogy lehet, inkább lányokkal kellene kezdened? Nézd meg websorozatunk új részét!











Alekosz precíz, mint mindig

A fiúk nekiláttak a főzésnek. Alekosz mint mindenhol, ebben a szituációban is nagyon precíz, higiénikus, pontos és kiegyensúlyozott volt. Képes volt minőségellenőrzést is tartani pálinka ügyben, persze bármiféle hátsó szándék nélkül. A kukta tette a dolgát, a séf pedig nézte, mintha moziban lett volna egy pohár itallal a kezében.



A kihívás megölte a bulit

Alekosz úriemberként fogadta vendégeit, majd egy jó minőségű pálinkával koccintottak arra, hogy 140. napja tartózkodnak a luxusbörtön falain belül. Majd hirtelen feltűnt Balázs, félbeszakítva a családi vacsorát és közölte: következik a kihívás. Béci sógorának, Jerzynek adta át a zöld kendőt. Ezzel eldőlt, hogy a következő párbajon Anikó és Éva csaphat össze.




Béci és Anikó egymásnak ugrott

Anikó beült az igazmondó hintába, és egyből összetűzésbe keveredett Bécivel. A rosszkislány meghazudtolta Rácz úr szavait, miszerint ő nem akar kiesni, pedig a rapper srácnak azt mondta, hogy ő készül Szandika után menni. Míg ők egymás torkát szorították, addig Alekosz próbálta rávenni Évát, hogy hozzanak össze valamit, mert már nem bír magával. Alekoszosan megfogalmazva: "egy megbeszéléses alapon alapuló szexuális kapcsolatot akarok veled". Ismét kapufa.



A napokban beszámoltunk róla, hogy Olivér visszaköltözik a villába. Nos, az RTL Klub hatalmas meglepetést tartogat, állítólag mások is visszatérnek, sőt, akár az összes kiesett. Gigi biztosan köztük lesz.
"Egyébként meg minden jó, egy dolgot mondok, vasárnap nézzétek a tévét, ne aggódjatok Oli miatt. Igaz a hír, de lesz ott még más is, mást nem mondhatok, örülni fogtok" - írta Gigi a közösségi oldalán. A villalakók valószínűleg azért térnek vissza, mert Laci hazatértével egy egész hétre való műsoridő szabadult fel, amit ki kell tölteni.
"Annyit mondanék csak, hogy meglepetéssel készülünk a nézőknek. Hamarosan fény derül a dolgokra" - reagált Dobsi Adrienn, a műsor sajtófőnöke.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.