A törtető lányt Barabás Éva és Gönczi Gábor vezette be a média rejtelmeibe. A szőke szépség régóta vágyik arra, hogy kipróbálhassa magát a műsorvezetésben, s most eddig dédelgetett álma teljesülhetett.

Szótlan reggel

Alekosz előző esti lelki terrorja összeroppantotta a két lányt, Évát és Anikót, így másnap csak lézengtek a villában, jobbra-balra illegtek-billegtek, kerülve egymás társaságát. A lányok feszengtek, míg a görög csődör halál nyugodtan cipőt pucolt. Majd természetesen ezen a kevés négyzetméteren összezárva esélytelen, hogy a problémákat ne rendezzék mihamarabb. Így várható a nagy kibékülés.




Éva kívánságnapja

Éva kívánságnapja volt, aki ezúttal a televíziózásra fókuszált. Barabás Éva és Gönczi Gábor vezette be őket a média rejtelmeibe. Különböző gyakorlati feladatokat kaptak, amibe a törtető lány most megcsillogtathatta elveszett tehetségét. Mindig is arra vágyott, hogy a médiában dolgozhasson, így most eljött a pillanat, hogy megmutathassa, mire képes. Mint tudjuk, Alekosz képes órákig beszélni a semmiről, meg se kottyant neki egy focimeccset levezényelni. Éva önbizalma viszont visszatérhetett, mert ő volt az, akit Gönczi Gábor műsorvezetőnek "avanzsált".



Kihívás előtt, alatt és után

Anikó nagyon hosszasan mérlegelt és gondolkodott, mielőtt kimondta volna Éva nevét a kihíváskor. A kiválasztástól a kihívás pillanatáig mindenkiben meghagyta a kételyt, hogy még véletlenül se üljön senki nyugodtan a babérjain. Ettől függetlenül Alekoszból és Jerzyből is áradt a síri nyugalom, míg Évikéből nem véletlen, hogy az izgalom sugárzott, hiszen megérzései ezúttal sem csaltak, és ő lett a kihívott. A fekete szépség az ösztöneire hallgatott, és mivel be akar kerülni a fináléba, úgy gondolja, hogy Éva az egyetlen, aki ellen van esélye visszatérni a luxusbörtönbe.



Jerzy bekérdezett Alekosznak

A kihívás után szokás szerint lehetőséget kaptak a villalakók, hogy kiadják magukból a feszültséget. A kínos kérdések ezúttal sem maradtak a tarsolyban, így senki sem menekülhetett. Anikót és Évát egyértelműen a kihívás kapcsán kérdezték, Alekosz pedig az előző esti veszekedés miatt kereszttűzbe került, és az indulatok tovább nőttek. Ezúttal Jerzy verte ki a biztosítékot.



VV4: Döntött! Évával párbajozik Anikó!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110427-vv4-ijesztoen-eldurvult-a-hangulat.html VV4: Friss! Összeomlott a két lány!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110427-vv4-friss-osszeomlott-a-ket-lany.html VV4: Anikó kiborult Olivér távozásakor - Videó!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110425-vv4-aniko-kiborult-oliver-tavozasakor-video.html VV4: Áll a bál Gigi és Jerzy rokonai között!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110423-vv4-jerzy-kihasznalta-gigit-gigi-es-jerzy-rokonai-osszevesztek.html