A görög csődör a két új szöszi vendég láttán először elpirult, majd miután a pohár aljára nézett, egyből elindult a piszkos fantáziája. A gondolatait megosztotta Ágicával és Anettel is, akik nem igazán voltak partnerek az okostojás terveinek megvalósításában.

Ágica, Anett és Miló a villában

A hétfő reggel csendes elmélkedéssel kezdődött, és természetesen utána az előző esti párbaj volt a fő téma. Majd Alekosz azon tanakodott, hogy csak egy lány maradt benn, és vajon mihez fog kezdeni ezek után. Ebben a pillanatban érkezett a levél, miszerint új vendégek érkeznek a luxusbörtönbe, méghozzá három exvillalakót köszönthettek Miló, Ágica és Anett személyében. Óriási üdvrivalgással fogadták a két szöszit és az egykori győztest. A görög amorózó álma valóra vált, tyúkok és kecskék helyett vérbeli hölgyek kerültek mellé. Még Jerzy férfiassága is duzzadt a két új nő láttán.

Kínos kérdések, őszinte válaszok

A luxusbörtön kultikus tárgya az igazmondó hinta. A vendégek, ha hosszabb időre költöznek be, akkor ők sem úszhatják meg. Az új vendégek a villalakókat egy percig sem kímélték kényes kérdéseikkel. Ágicáék érdekes vallomásokat húztak ki a finalista játékosokból, amiből ezúttal nem lett hangos csetepaté.


Alekosz betámadta Ágicát és Anettet

A villalakók és a vendégek szokás szerint ismét bulit rendeztek, mindenki nagyon jól érezte magát, ellazultak és tivornyázhattak. Kihasználva az alkalmat, Alekosz egyből kézbe vette az ügyet, és rástartolt a két új hölgyre. Mindkettőt más irányból közelítette meg, és mind a két lány másként vette a szerelmi vallomást. Éva sem maradhatott ki a prédák becserkészésből. Végül az érdi okostojás dűlőre jutott, és Ágica mellett tette le a voksát, próbálta az ágyába csábítani. Miután nem sikerült, így visszavándorolt Anetthez, akiről kiderült, hogy ő már a külvilágban bepasizott. Kapufa.


A szexkiborg támadásba lendült, Éva pedig ráhajtott Jerzyre

Vagy Alekosz rámenőssége miatt, vagy mert rég találkoztak új emberekkel, de érdekes szituációk alakultak ki a villában a fiatalok között. Éva cicázott a szemeivel, és bedobta magát Jerzynek a fürdőszobában. Majd éjszaka a szexkiborg is elindult felfedező útjára, Anett és Ágica ágya felé vette az irányt. Amikor a két lány nem volt vevő a süket dumájára, akkor irány Évike. Sajnos onnan is ki lett dobva, így magára és saját kezére számíthatott az este folyamán. Csoda, hogy Milónál és Jerzynél nem próbálkozott.


 

VV4: Jerzy teljesen felizgult Anikótól!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110502-vv4-jerzynek-merevedese-volt-amikor-anikoval-kellett-zuhanyoznia.html VV4: Éva legyőzte Anikót! A Törtető jutott be a finálébahttp://www.life.hu/life/galeria/20110502-vv4-eva-legyozte-anikot-a-torteto-jutott-be-a-finaleba.html VV4: Alekosz durván megbántotta Évát!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110429-vv4-alekosz-es-eva-kapcsolata-varatlan-fordulatot-vett.html VV4: Teljesült Éva álma: műsorvezető lett belőle!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110428-vv4-teljesult-eva-alma-musorvezeto-lett-belole.html