A tavalyi hollywoodi dömping után most a francia filmvilág két legismertebb szereplője érkezett a magyar fővárosba.

Catherine Deneuve és Gerard Depardieu érkezett Budapestre, és több hónapig nálunk fognak forgatni - tudtuk meg a Blikkből. Az Asterix sorozat legújabb részében, az Asterix és Obelix, Isten, óvd a királynőben Deaperdieu újból a pufi Obelix szerepébe bújt, a színésznő pedig egy dölyfös angol királynőt játszik.

Forrás: AFP

A film a franciák ősi ellenségei, a britek kifigurázására készült. Annyi már biztos, hogy legalább nyolcszáz hazai statisztára lesz szükségük - akiknek a válogatása még a napokban is folyik. A két híres gall, Asterix és Obelix legújabb kalandját több helyszínen, vidéken és Budapest melletti stúdiókban is forgatják. A film valószínűleg 2012-ben kerül a mozikba, és 3D-s változatban is forgalmazzák.

 

 

Brad Pitt végre megnősül?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110505-brad-pitt-elveszi-angelina-joliet.html Jerzy teljesen rágerjedt Ágicárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110504-vv4-jerzy-teljesen-ragerjedt-agicara.html Shakira a kamerák előtt izgatta kedvesét - videóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110504-shakira-es-piquet-forro-romanca.html Melyik álmod valósítanád meg 50 millió forintból?http://www.life.hu/legykepben/20110504-szerencsejatek-buksza-sorsjegy.html Kalaptervező tanulónak állt Takács Nikolashttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110504-kalaptervezo-tanulonak-allt-takacs-nikolas.html Ki a leghumorosabb hollywoodi nagyágyú?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110504-comedy-awards-a-magyar-humorcsatornan.html Alekosz újra szexkiborg, Éva ráhajtott Jerzyrehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110503-vv4-alekosz-a-szexkiborg-feltamadt.html