Mariah Carey gyermek Nick Cannon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő állítólag már a múlt héten megszült, mostanra pedig már az is kiderült, hogyan nevezte el a kicsiket.

Mariah Carey és Nick Cannon végre döntöttek, és ezt a blogjukban meg is osztották a rajongókkal. Fiukat Moroccan Scott Cannon-nak nevezték - a Scott név Nick középső neve, és ez volt nagymamája leánykori neve is. A Moroccan pedig onnan jött, hogy a szülők fanatikus rajongói Marokkónak, lakásukban az egyik szoba is erre a névre lett elkeresztelve - ráadásul itt kérte meg Nick a kedvese kezét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A pár kislánya a Monroe Cannon nevet kapta - természetesen a legendás díva, Marilyn Monroe után, akinek munkássága Mariah-t egész életében inspirálta. A szülőknek a névválasztáskor fontos volt, hogy mindennek legyen jelentése, vagy valami kedves emlék fűződjön hozzájuk.

Brad Pitt végre megnősül?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110505-brad-pitt-elveszi-angelina-joliet.htmlJerzy teljesen rágerjedt Ágicárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110504-vv4-jerzy-teljesen-ragerjedt-agicara.htmlShakira a kamerák előtt izgatta kedvesét - videóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110504-shakira-es-piquet-forro-romanca.htmlKalaptervező tanulónak állt Takács Nikolashttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110504-kalaptervezo-tanulonak-allt-takacs-nikolas.htmlKi a leghumorosabb hollywoodi nagyágyú?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110504-comedy-awards-a-magyar-humorcsatornan.htmlÉden Hotel: Szexorgia a medencébenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110503-eden-hotel-linda-es-robi-a-paplan-alatt-maszatolt.htmlCharlie Sheent kiforgatják a vagyonábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110502-charlie-sheen-ismet-elvalt.htmlTízmilliót kaphat Alekosz a csajozós műsorérthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110502-tizmilliot-kaphat-alekosz-a-csajozos-musorert.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.