Az énekesnő állítólag már a múlt héten megszült, mostanra pedig már az is kiderült, hogyan nevezte el a kicsiket.

Mariah Carey és Nick Cannon végre döntöttek, és ezt a blogjukban meg is osztották a rajongókkal. Fiukat Moroccan Scott Cannon-nak nevezték - a Scott név Nick középső neve, és ez volt nagymamája leánykori neve is. A Moroccan pedig onnan jött, hogy a szülők fanatikus rajongói Marokkónak, lakásukban az egyik szoba is erre a névre lett elkeresztelve - ráadásul itt kérte meg Nick a kedvese kezét.

Forrás: AFP

A pár kislánya a Monroe Cannon nevet kapta - természetesen a legendás díva, Marilyn Monroe után, akinek munkássága Mariah-t egész életében inspirálta. A szülőknek a névválasztáskor fontos volt, hogy mindennek legyen jelentése, vagy valami kedves emlék fűződjön hozzájuk.

 

Brad Pitt végre megnősül?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110505-brad-pitt-elveszi-angelina-joliet.html Jerzy teljesen rágerjedt Ágicárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110504-vv4-jerzy-teljesen-ragerjedt-agicara.html Shakira a kamerák előtt izgatta kedvesét - videóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110504-shakira-es-piquet-forro-romanca.html Kalaptervező tanulónak állt Takács Nikolashttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110504-kalaptervezo-tanulonak-allt-takacs-nikolas.html Ki a leghumorosabb hollywoodi nagyágyú?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110504-comedy-awards-a-magyar-humorcsatornan.html Éden Hotel: Szexorgia a medencébenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110503-eden-hotel-linda-es-robi-a-paplan-alatt-maszatolt.html Charlie Sheent kiforgatják a vagyonábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110502-charlie-sheen-ismet-elvalt.html Tízmilliót kaphat Alekosz a csajozós műsorérthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110502-tizmilliot-kaphat-alekosz-a-csajozos-musorert.html