Jerzynek nem volt könnyű élete. A villa szépfiújának nehéz megbocsájtania édesanyjának, aki kiskorában eldobta magától a fiát.

Jerzy, a ValóVilág döntőse, már nagyon közel van a hatalmas nyereményhez, amit ő is nagyon megérdemelne. A fiú mögött sanyarú gyermekkor áll - édesanyja, Elzbietra nem sokat törődött vele. Élete akkor kezdett tönkremenni, miután édesapja a születése után elhagyta és Németországba ment. Anyja kamaszkorában bosszúból intézetbe adta Jerzyt, mert ő nem tanúskodott hamisan a bíróságon - ahogyan anyja szerette volna.

RTL sajtóklub

A villalakó nővére, Ryszarda a következőket mesélte a közös gyermekorról a Hot! magazinnak: ,,Előfordult, hogy anyu leginkább a Lengyelországban élő nagymamához vitt bennünket, és volt, hogy emiatt másfél év múlva láttuk viszont."

A villalakó is rossz emlékeket őriz magában a fiatalkoráról: ,,Az volt a legfájdalmasabb, hogy sohasem éreztem, ő az anyám, és ez nagy űrt okozott bennem. De az utóbbi időkben sokat gondolok rá, és úgy érzem, rendeznünk kellene a dolgainkat. Ha kimegyek a villából, megkeresem." - mesélte a fiú a Hot! magazinnak - a lap pedig nemrég rátalált a jósnőként dolgozó Elzbietára. Az asszony megtört már, és nagyon megbánta, amit annak idején tett a gyermekeivel. ,,Éppen a múltam miatt nem akartam szerepelni. Szégyellem magam, szégyellem, ami régen közöttünk történt, és mindent megbántam már. Nem akartam ártani senkinek, de szörmyűek voltak a körülményeink. A mai napig nem hagy ez nyugodni, amikor álomra hajtom a fejem." - vallotta könnyek között az asszony.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A történtek fényében érthető, miért is imádkozott Jerzy a Bécivel való párbaja előtt. A fiú lengyelül elmondott egy imát, majd kiment, és megnyerte a párbajt Béci ellen. A ValóVilág 3. részének győztese, Miló is a hitével fogta meg a nézőket: akkor a fiú napokkal a döntő előtt egy keresztet készített, hogy minden nap szenteljen néhány percet a hitnek és az imáinak. Ennek meg is lett az eredménye - hiszen ezzel a közönség szimpátiáját elnyerve megnyerte a fődíjat. Vajon Jerzy is a hitet használja majd fel a nyereményért való harcban?

 

 

Éden Hotel: Csoportos csókolózás a kamerák előtthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110506-eden-hotel-csoportos-csokolozas-a-kamerak-elott.html VV4: Jerzynek vetkőzött Ágica a nyugiszobában!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110505-valo-vilag-4-jerzy-es-agica-a-nyugiszobaban.html Érdekes neveket választott Mariah Carey az ikreinekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110505-erdekes-neveket-valasztott-mariah-carey-az-ikreinek.html Budapestre érkeztek a legnagyobb francia filmsztárokhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110505-budapestre-erkezett-gerard-depardieu-es-catherine-deneuve.html Brad Pitt végre megnősül?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110505-brad-pitt-elveszi-angelina-joliet.html Jerzy teljesen rágerjedt Ágicárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110504-vv4-jerzy-teljesen-ragerjedt-agicara.html Shakira a kamerák előtt izgatta kedvesét - videóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110504-shakira-es-piquet-forro-romanca.html