VV4 - Jerzy tangában főzött! (18+)

Éva Jerzy Való Világ valóságshow Alekosz VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, hogy közel fél év után a szombati Való Világ összefoglaló volt az utolsó. Balázs lazább volt, mint valaha, amolyan leérettségizett tinédzserként viselkedett, aranyos volt. Neki is biztos hiányozni fog ez az egész, ahogy lényegében nekünk is.

Szidtuk, fújtunk a műsorra, de hétről-hétre végigizgultuk a párbajokat, az esti programokat is a Való Világhoz igazítottuk. Ez most véget ér, nemsokára valószínűleg indul Alekosz saját párkeresője, a 19:00 órás idősávban többször nem halljuk majd Tóth Gabit és Ádok Zolit, ahogy a főcímet éneklik. Holnap egy időre bezárul majd a Való Villa ajtaja.

Jóslatok egymásnak: Jerzy főzőműsort kap, Éva reklámarc lesz, Alekosz hódítani fog

Éva, Alekosz és Jerzy azt a feladatot kapták, hogy jósoljanak egymásnak, kivel mi fog történni, miután kilépnek a villa kapuján a nagybetűs életbe. Éva Alekosznak jósolt szép jövőt, sok-sok könnyű kalandot és biztos egzisztenciát, Alek szerint Jerzy főzőműsorral fog befutni, mert az ő igazi területe a konyha, ahol már meghódította Gigit, és picit Ágicát is. Szerinte a szépfiú kategóriából már kinőtte magát, immár csak az izmos kocka has maradt, az üres fej már a múlté. Jerzy úgy gondolja, Éva megalapozta a karrierjét, a villalét után bármi is történjék, a médiában fog érvényesülni, sőt jó reklámarc lehet, mert igen dekoratív. Ádámot Jerzy nem tartja elég karakteresnek Évához, ezért szerinte a göndör törtető néhány hónap múlva új életet kezd majd, Ádám nélkül. Férfifalás lesz, nem kétséges. Alekosz természetesen még közbeszúrta, hogy lehet ez az időszak lesz az, amikor eljön az ő ideje és lecsaphat Évára.



A megbocsátás ideje

Az elválás előtt a villa szerkesztői azt a feladatot adták a srácoknak, hogy beszéljék meg az összes sérelmüket, ha valakiben maradt még tüske, mondja csak el, és bocsássanak meg egymásnak. Éva azonnal kiakadt: ő már milliószor elnézést kért mindenkitől a tetteiért, jelenleg nincs mit meggyónnia. Jerzy szerint ez nem túl szimpatikus, Alekosz pedig azonnal elkezdte húzni Éva agyát, majd a riportszobában elmondta, hogy rosszul esett neki Éva ellenállása. A görög ismét szóba hozta Éva "hurkácskáit" és "oválpályáját", s megint elmondta, hogy amennyiben ő valakit nagyon szeret, azt direkt cukkolja. Éva beletörődött és megígérte, hogy jövő héten ilyenkor 2 kilóval kevesebbet fog nyomni. Jerzyt már nem tartja retardáltnak Alekosz, főképpen azért nem, mert amikor ezzel bántotta a szépfiút, nem tudta mit jelent a szó. Alekosz, Alekosz, ezt is csak egy filmből hallottad?



Három kívánság

A görög arra kérte társait, hogy hadd fényképezzen le minden egyes fontos pontot a villában, beleértve Évát és Jerzyt is. Fotózta az összefirkált komódokat, a szőnyeget, a hintát, Éva rumliját, a piperéjét, kilógó bugyiját, a dohányzót. Sőt, még Éva pózolás közben kibukó büfijének pillanatát is megörökítette. Jól mulattak, teljes volt az összhang, öröm volt így látni őket.



Éva azt kívánta, hogy Jerzy egy szál tangában főzzön nekik vacsorát. Ez a viccesnek ígérkező este természetesen botrányba fulladt: Alek ismét piszkálta Évát és a szerinte kikerekedett alakját. Hab volt a tortán, hogy a veszekedés közepén érkezett egy levél: örökítsék meg egy-egy testrészüket az utókor számára. A fecskés szuperhős Évának odaszúrt, hogy a nagy fenekét kéne! Már csak ez hiányzott a lánynak, el is ment sírni egyet. Közben a srácok megbeszélték, hogy ez csak műbalhé.



Miközben Jerzy nagyon gondosan simókálta a gipsszel Alek domborodó pocakját, Éva vissza akart vágni: "Alek, nyerd meg ezt a játékot, te vagy a VV hőse!" - kiabálta bántóan. Aztán ismét Éva fenekére terelődött a szó: Alekosz bevalotta, hogy csak viccből bántotta Éva popóját, ő lenne a legboldogabb, ha egy ilyen hátsót simogathatna. Ez volt az a pont, amikor mindannyian elnevették magukat. Tényleg olyanok, mint egy házaspár, Jerzy pedig a mindig rosszkor betoppanó szomszéd szerepében tetszeleg. Apropó, Jerzy: az ő kívánságáról nem hallottunk egy mukkot sem.



Holnap, azaz vasárnap döntő, mikor kiderül majd, hogy Éva, Alekosz vagy Jerzy nyeri-e a Való Világ 4 összes nyereményét. A fináléra hosszú műsort ígértek, Béci rappelni fog, Delhusa meg ripacskodni. Kíváncsian várjuk... HAJRÁ SRÁCOK!



VV4: A régi villalakók kiszavazták Jerzyt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110506-vv4-ekkora-hisztit-reg-lattunk.htmlVV4: Jerzynek vetkőzött Ágica a nyugiszobában!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110505-valo-vilag-4-jerzy-es-agica-a-nyugiszobaban.htmlVV4: Jerzy teljesen felizgult Anikótól!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110502-vv4-jerzynek-merevedese-volt-amikor-anikoval-kellett-zuhanyoznia.htmlVV4: Éva legyőzte Anikót! A Törtető jutott be a finálébahttp://www.life.hu/life/galeria/20110502-vv4-eva-legyozte-anikot-a-torteto-jutott-be-a-finaleba.htmlVV4: Kiderült, ki jut tovább a fináléba!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110501-vv4-eva-es-aniko-nagy-volt-az-izgalom-.htmlVV4: Alekosz durván megbántotta Évát!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110429-vv4-alekosz-es-eva-kapcsolata-varatlan-fordulatot-vett.htmlVV4: Teljesült Éva álma: műsorvezető lett belőle!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110428-vv4-teljesult-eva-alma-musorvezeto-lett-belole.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.