Katalin hercegnő nagybátyja szállítja a kokaint és a prostikat a királyi partikra?

prostituált drogbotrány Kate Middleton Vilmos herceg felesége Vilmos herceg jacht nyaralás kokainfogyasztás party nagybátyja brit uralkodóház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig nem látott képeket mutattak be a brit lapok Vilmos hercegről és feleségéről. A fotók Katalin hercegnő nagybátyjának jachtján készültek, akiről megdöbbentő információk szivárogtak ki a sajtóban.

Gary Goldsmith rendszeresen vendégül szokta látni saját luxushajóján és ibizai "kéjlakában" a királyi család tagjait, és minden ilyen vakáción állítólag fantasztikus szokott lenni a hangulat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A néhány évvel ezelőtti ibizai nyaralást is teljes egészében Kate édesanyjának öccse, Gary fedezte, aki azóta már lebukott kokainbirtoklásért.

Northfoto, AFP
Northfoto, AFP


A dúsgazdag ingatlanfejlesztő pechére egyszer egy riportert kínált meg kokainnal, és az a kép sem használt a család imázsának, amelyen egy 100 euróssal porciózta ki a fehér port. A pletykák szerint Gary jó kapcsolatot ápol a királyi családdal, és állítólag kokainnal és prostikkal is ellátja a tagjait. Nincs jó híre annak a háznak sem, ahol vendégül látta a jövendő uralkodót. A nyaralóban rendszeresek az or­giák, és a "La Maison de Bang Bang" nevét pedig csak nagy nehézségek árán lehetne szalonképesre fordítani.

"Azt nem lehet mondani, hogy csendes a ház környéke" - utalt a 1,5 milliárd forintba kerülő ibizai ingatlanban szervezett partikra egy bennfentes.


Forrás: Blikk


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.