Eddig nem látott képeket mutattak be a brit lapok Vilmos hercegről és feleségéről. A fotók Katalin hercegnő nagybátyjának jachtján készültek, akiről megdöbbentő információk szivárogtak ki a sajtóban.

Gary Goldsmith rendszeresen vendégül szokta látni saját luxushajóján és ibizai "kéjlakában" a királyi család tagjait, és minden ilyen vakáción állítólag fantasztikus szokott lenni a hangulat.

Forrás: AFP


A néhány évvel ezelőtti ibizai nyaralást is teljes egészében Kate édesanyjának öccse, Gary fedezte, aki azóta már lebukott kokainbirtoklásért.

Northfoto, AFP


A dúsgazdag ingatlanfejlesztő pechére egyszer egy riportert kínált meg kokainnal, és az a kép sem használt a család imázsának, amelyen egy 100 euróssal porciózta ki a fehér port. A pletykák szerint Gary jó kapcsolatot ápol a királyi családdal, és állítólag kokainnal és prostikkal is ellátja a tagjait. Nincs jó híre annak a háznak sem, ahol vendégül látta a jövendő uralkodót. A nyaralóban rendszeresek az or­giák, és a "La Maison de Bang Bang" nevét pedig csak nagy nehézségek árán lehetne szalonképesre fordítani.

"Azt nem lehet mondani, hogy csendes a ház környéke" - utalt a 1,5 milliárd forintba kerülő ibizai ingatlanban szervezett partikra egy bennfentes.


Forrás: Blikk


Alekoszt szétszedik a nők új műsorábanhttp://www.life.hu/legykepben/20110509-alekosz-showja-szerelem-a-legfelsobb-szinteken.html VV4: Döbbenet! Alekosz nyerte meg a ValóVilág-ot!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110508-vv4-elkezdodott-a-valovilag4-finaleja-szoros-az-eredmeny-eva-alekosz.html Autóbalesetet szenvedett a sztárfocista és kisfiahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110508-david-beckham-autobalesetet-szenvedett-fiaval-egy-los-angelesi-autopalyan.html Nincs igazság: Mr. Joe lett a Csillag Születik szombati kiesőjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110507-csillag-szuletik.html Nagy Duett: Őrület, lúdbőrözés és első szexuális élmény a színpadonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110507-nagy-duett-toth-vera-es-rakoczi-ferenc-bucsuzott.html 4 év után végre esküvő! Eljegyezte kedvesét a legendás ex-Beatle!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110506-4-ev-utan-vegre-eskuvo-eljegyezte-kedveset-a-legendas-exbeatle.html Megvan az X-Faktor legújabb zsűritagjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110506-cheryl-cole-lesz-az-amerikai-xfaktor-zsuritagja.html ValóVilág 4 finálé: Alekosz nyert mindent!http://www.life.hu/life/galeria/20110509-valovilag-4-finale-alekosz-nyert-mindent.html Megmutatjuk, miben lép színpadra Kozma Orsihttp://www.life.hu/legytrendi/20110509-megmutatjuk-miben-lep-szinpadra-kozma-orsi.html