Ma este lépett színpadra Wolf Kati az Eurovíziós Dalverseny első elődöntőjében Düsseldorfban - hatalmas sikerrel! Az énekesnő Rakonczai Viktor, Rácz Gergő és Geszti Péter Szerelem, miért múlsz? (What About My Dreams) című dalát adta elő. 


Kati volt a 15. versenyző, és se előtte, se utána nem láttunk egy igazán erős produkciót sem. Ennek megfelelően be is jutott a szombati döntőbe! Az X-Faktor sztárja gyönyörű volt a színpadon, egy egyszerű, mégis különleges égkék ruhát viselt.


Forrás: MTI

Katira mi itthonról nem küldhettünk SMS-t, mindenki másra azonban igen. (A továbbjutókról a nézők szavazatai és egy szakmai zsűri dönt, fele-fele arányban.) Míg a szavazotokat összesítették, egy dobos-akrobatikus produkciót láthattunk, aztán bemutatták azokat az országokat, akik már biztosan ott vannak a döntőben: Olaszország, Spanyolország, Anglia, Németország és Franciaország.Az elődöntők továbbjutóinak sorrendjét nem árulták el, mert nem akarják befolyásolni a verseny további alakulását, véletlenszerűen sorolták fel őket. Az első elődöntő továbbjutói tehát: Szerbia, Litvánia, Görögország, Azerbajdzsán, Grúzia, Svájc, Magyarország, Finnország, Oroszország és Izland.

Magyar versenyző utoljára 2007-ben szerepelt a fesztivál döntőjében. Rúzsa Magdi akkor a 9. helyen végzett.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!Wolf Kati képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110309-wolf-kati-a-magyar-indulo-az-eurovizios-dalfesztivalon.html Szerelem a legfölsőbb szinteken: Már szülnének is Alekosznak!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-mar-szulnenek-is-alekosznak.html Ismét elvonókúrán Whitney Houstonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-elvonokuran-whitney-houston.html VV4: Jerzy nagyot csalódott Gigiben az eltitkolt szexvideói miatthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-jerzy-csalodott-mert-gigi-eltitkolta-a-szexvideojat.html Kalifornia egykori kormányzója és felesége külön folytatják életüket!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-arnold-schwarzenegger-valik.html Falusi Mariannt kirabolták!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-kifosztottak-falusi-mariannt.html Rabosították Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-rabositottak-liptai-claudiat.html