Tori Spelling és Dean McDermott harmadik gyermeke hamarosan megszületik - a pár azonban már kibővítette a fészekaljat, méghozzá egy malaccal!


 

Forrás: AFP


"Hank egy ismerős pártól került hozzánk - ők most egy olyan helyre költöztek, ahová nem vihetnek magukkal háziállatot" - mondta a harminchét éves Tori, aki azt is elárulta, igen elégedett új kedvencével: "Hank egy hihetetlenül okos 9 hónapos minimalac. Miután hazavittük, húsz perc alatt rájött, hogyan működik a bejárati ajtó, amit a kutyus is használ. Persze ebben a korban még nagyon tanulékonyak. Ráadásul remekül kijön a többi állattal is - hamar megtanulta a szabályokat."

www.twitter.com

A Beverly Hills 90210 egykori szereplője azt is elmesélte, hogy új kedvence kiköveteli magának, hogy az ágyban alhasson - ugyan kissé elkényeztetett, de nagyon cuki kismalac lett Hank. Egyébként nem Tori az első celeb, aki odavan a házi malacokért - Paris Hilton tavaly fogadott örökbe egy kisállatot, George Clooney pedig nők helyett kedvencével osztotta meg lakását 1988-tól malaca, Max haláláig, 2006-ig.

 

Íme Magyarország álomnője és álompasijahttp://www.life.hu/legykepben/20110512-magyarorszag-alomnoje-es-alompasija.html Az őrült spanyol esete a mexikói szépséggelhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110511-salma-hayek-es-antonio-banderas-cannesban.html Dukai Regina barátságot kötött David Guettávalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110511-dukai-regina-baratsagot-kotott-david-guettaval.html Megdöbbentő! Bemutatják Diana haláltusájáthttp://www.life.hu/szorakozz/20110510-bemutatjak-diana-halaltusajat.html VV Alekosz olyat villantott, amit senki nem gondolt volna!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110511-vv-alekosz-olyat-villantott-amit-senki-nem-gondolt-volna.html Ellepték Cannes-t a világsztárokhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110511-elleptek-cannest-a-vilagsztarok-a-filmfesztival-idejere-2011ben-is.html Wolf Kati bejutott az Eurovíziós Dalverseny döntőjébe!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-wolf-kati-eurovizios-dalverseny.html