A görög amorózó csak úgy sziporkázik a női csókok, ölelések és testi érintkezések között. A sors fura fintora, hogy eddig menekültek előle a nők, most pedig egyenesen az ágyában kötnek ki.

 


Veronika alszik Alekosszal

Mint tudjuk, az előző adásban Alekosz Veronikát választotta ágytársául. A fekete hápi kacsa nagy boldogan pakolta alvós cuccait, miközben a többi lány elvonult a szaunába, és kibeszélték a fekete szépségét. A hoppon maradt menyasszony-jelöltekből előbújt a zöld szemű szörnyeteg, és közösen kezdték kiutálni a villa legfiatalabb lányát.


Magdi feladja a küzdelmet?

Amíg a görög amorózó és Veronika békésen aludt, addig a luxusrezidencián maradt három másik arajelöltet majd' megölte a féltékenység. A nagyszájú Magdit viselte meg a legjobban az új szituáció, így egy kisebb hisztijelenetnek lehettünk tanúi. A dühös feleségjelölt úgy döntött, hogy ha álmai férfijának egy nem egészen húszéves lányra van szüksége, akkor neki semmi keresnivalója a műsorban. Ám mikor megtudta, hogy a következő randira ő az esélyes, egyből visszalépett az előző gondolatától.Hárman párban

Alekosz ismét két lányt vitt el magával egy kis dunai romantikázásra. A két szerencsés Barbara és Magdi lett. Amíg ők a hellén hősszerelmesük bioritmusára próbáltak hatni egy jachton, addig Andrea és Veronika sem unatkozott, ugyanis anyósjelöltjük, Vája gyors látogatás keretében ellátta pár hasznos tanáccsal őket.

 

Andrea és Veronika újabb civakodása

Barbara és Magdi a hajókázás után egy újabb elithelyen, méghozzá egy golfpályán bizonyíthatták keménységüket. A páros randi ideje alatt a villában sem ült meg a hangulat, ugyanis Andrea és Veronika éppen egymás torkának esett, majd nem sokkal később kettejük "hajhúzogatásában" a békítő szerepet Olivér és Éva vállalták be, akik meglátogatták az árván maradt hölgyeket.

 

Magdi álma valóra vált

A hajókázás és a golfozás után nem maradhatott el a romantikus vacsora sem. Látszik, hogy a görög Adonisz minden részletre odafigyel.Az ínycsiklandozó ételeket nem volt egyszerű megemészteni, ugyanis mindenki tudta, hogy a lakoma után Alekosznak döntenie kell, méghozzá arról, hogy éjszaka kivel ossza meg az ágyát. A választása Magdira esett, akinek a szívéről valószínű nagy kő esett le, hogy mégsem mondott le álmai férfijáról.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Kitiltották Katy Perry férjét Japánbólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110522-katy-perry-ferjet-nem-engedtek-be-japanba.html Több mint száz kilósra hízott a hiú énekeshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110522-kozso-tobb-mint-szaz-kilosra-hizott-betegsege-miatt.html Szerelem a legfölsőbb szinteken: Próbára tették Alekosz férfiasságát!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110521-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-probara-tettek-alekosz-ferfiassagat.html VV Olivér orvosi rendelőben leskelődött a nők után!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110520-vv4-oliver-apja-rendelojeben-kukkolta-a-noket.html Csillag Születik: Távozott a népszerű táncos produkcióhttp://www.life.hu/szorakozz/20110522-csillag-szuletik-tavozott-a-nepszeru-tancos-produkcio.html Teljesen megváltozott a Való Világ szereplője!http://www.life.hu/legytrendi/20110518-vv-agica-elajul-a-szerelmem-ha-meglat.html Szörnyen lesoványodott a népszerű énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110519-leeann-rimes-lesovanyodott.html Katalin hercegnő és húga örök riválisok?http://www.life.hu/szepulj/20110512-katalin-hercegno-es-pippa-middleton-rivalizalnak.html Minden lány az édesanyja ízlését örököli?http://www.life.hu/szepulj/20110513-a-lanyok-az-anyjuk-izleset-oroklik.html