A jövő héten lezárul a Csillag Születik, és kiderül, ki lesz a 2011-es év legragyogóbb csillaga. A finálé kivételesen rendhagyó lesz: nem három, hanem négy produkció közül kerül ki majd a nyertes. Így hát most szombaton egy kiscsillagtól búcsúztunk, aki már biztos nem lehet ott a döntőben.

Pinokkió tánckoktélja nem aratott sikert

Gomes ismét újat mutatott: ki ne emlékezne az Evolution of dance című sikeres Youtube-videóra? Valami hasonlót láthattunk: rengeteg táncstílust ötvözött, emblematikus koreográfiákkal, Madonnától Lady Gagáig. Esetlen Pinokkióként érkezett a színpadra, majd belekezdett az isteni mixtúrába. Mi imádtuk, a zsűritagok azonban nem rajongtak az érdekes kompozícióért. Megegyeztek abban, hogy ez érthetetlen volt, és nem tudták követni. Egy műsort néztünk? Fáy nagyon lehúzta, 6 pontot adott, a többiek 7-8 pontokat. 29, ami sajnos elég kevésnek bizonyult.


A második produkciójában Gomes ismét elképesztő kreativitásáról tett tanúbizonyságot. Egy ősi mutáns állatot jelenített meg, sugárzott és vad volt, elvarázsolt minket. A zsűritagoknak sokkal jobban tetszett a második Gomes-tánc, el voltak ragadtatva, egyedül Fáynak fájt volna 7 pont fölé pontozni. 34 pontot kapott, de kicsit értetlenül állt a dolgok előtt: sokszor félrevezető kritikákat kap. Ezzel teljesen egyetértünk.

László Attila rossz számválasztásai

László Attila, a műsor legaranyosabb karaktere múlt héten magasra tette a lécet saját magának is a Tabáni-dallal. Most a Bergendy együttes egyik slágerével készült, ami annyira nem passzolt hozzá, és kicsit lapos lett az előadás. Szirtes szerint nagyon muzikális a fiú, Hernádi megköszönte Attilának az élményt, mert a fiatalkorát hozta vissza pár percre. A zsűrit meggyőzte, 35 pontot kapott.

Nem értjük, miért kell egy kamasz fiúnak olyan számokat adni, amihez még bőven érnie kéne. Koravén hatást kelt, nem biztos, hogy ez a jó stílus neki. Aludj el, kisember - egy kedves szám, amit szépen, kristálytisztán énekelt Attila, de egyszerűen nem neki való. Fáy szerint szirupos volt, Hernádinak tetszett, átjött neki a mondanivaló Attila interpretálásában is, így 10 pontot adott a legfiatalabb kiscsillagnak, aki összesen 34 pontot gyűjtött.

Gengszterekké és autószerelőkké változtak az Appril Projectes srácok

Múlt héten, a Csillag Születik 2011-es szériájának legmagasabb pontszáma is megszületett: 40 pontot kapott az Appril Project formáció. Ez nem csak öröm, de teher is: űberelni nagyon nehéz lesz. Gengszteres táncot láttunk, '30-es évek ruháival, díszleteivel. Igazi színház volt, megint varázsoltak. Szirtes a "végét" hiányolta, azaz a konkrét lezárást, Szonja végig azon gondolkodott, hogy neki mi nem tetszik. Rájött: nem szereti a zenei egyvelegeket, mert széttördeli a produkciókat. Szerintünk pedig még színesebbé teszi az előadásokat, az Appril Projectesek kivétel nélkül szuper mixekre szoktak táncolni. 36 pontot kaptak.

Autószerelő műhelyt varázsoltak az Appril-es srácok és lányok a színpadra: akrobatikus elemek, szaltók, minden volt, amitől tátva marad a szánk. Nagyon egyben vannak, az biztos. Szirtes Tamás jól fogalmazott: ők tényleg megérdemlik a "csapat" nevet, mert rendkívüli az összetartás köztük. Fáy frappánsnak és virtuóznak titulálta az előadást, Hernádi képes lenne egész este őket nézni, ahogy mi is. 38 pont, egyedül Fáy szőrözött 8 ponttal, a többiek 10-esekkel jutalmazták a táncprodukciót.

Tecának jól áll a romantika

Teca már az előző adásban szakított a búskomor dalokkal: most is egy vidámabb számmal készült. Szépen szólt, és jókedvet árasztott a tehetsége. Fáy csak mosolygott, mint a tejbetök - valamiért nagyon kis somolygós ezen a szombaton. Szirtes szerint jól áll a romantika Krizbai Tecának. 36 pontot kapott.

Sosem láttuk még ennyire felszabadultnak Tecát, mint a második produkciójában. Megtalálta azt a számot, ami igazán illik hozzá, azt a stílust, amit tovább kéne erőltetnie. Úgy tűnik ezen a szombaton teljesen különbözik a véleményünk a zsűritől, hiszen nekik annyira nem tetszett most Teca előadása. Szirtes Tamás azt hiányolta, hogy nem lett felépítve a dal, mert szinte suttogva kellett volna kezdeni. Fáy a refrént szerette, de a szám többi része nem tetszett neki. 32 pont.

Szabó Ádám Hernádinak játszott

Nagy kedvencünk, Szabó Ádám megint megmutatta, hogy Mónika, és ő tökéletes párost alkotnak. A játéka vége felé Hernádi Judit egyik számát játszotta, miközben mélyen a művésznő szemébe nézett és mosolygott. Fáynak ez a stílus tetszik a legjobban, Jucika pedig el volt alélva, nem a kacsintásoktól, hanem a megtiszteltetéstől. Nem semmi, mi is elolvadtunk volna Hernádi helyében. Ördög Nóri jól mondta: Ádám bebizonyította, hogy a harmonika igenis csajozós hangszer. 40 pontot kapott a zsűritől, megérdemelten, mert zseniális volt, megint.

Második felvonásban Ádám leginkább a technikai tudását szemléltette, osztott képernyővel többször mutatták külön mindkét kezét, elképesztő az a tempó, amit ez a srác diktál. Ha becsuktuk a szemünket, simán el lehetett képzelni, ahogy Tom kergeti Jerryt, remek volt a Rimszkij-Korszakov féle Dongó. Nekünk az előző produkció jobban tetszett, ahogy a zsűritagoknak is: amíg az első produkció 40 pontot érdemelt, a Dongó 38 pontot kapott.

Gomes búcsúja

A zsűri eredményei szerint Szabó Ádám volt az est legjobbja, a legkevesebb pontot pedig Gomes kapta. Persze a nézők szavazatai alakulhatnak másképp is, nagyon izgalmas volt az eredményhirdetés, teljes szívünkből szorítottunk Gomesért, hogy nehogy kipottyanjon a döntőből. Sajnos kevés volt a szurkolás, a mezőny egyik legtehetségesebb és legkülönlegesebb tagjától búcsúztunk. Gomes mosolyogva, pozitívan fogadta el a döntést és bíztatta a többieket, hogy nem is a 12 millió forint itt a lényeg, hiszen már mindannyian nyertek azzal, hogy egy ország megismerhette őket. Gratulálunk neki, és reméljük, hogy kapkodni fognak utána a rendezők és koreográfusok.

Forrás: RTLKLUB


Tragédia - Elhunyt a Pomádé egyik főszereplője!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110528-pomade-jeff-conaway-meghalt.html Trokán Nóra és Caramel nyerte a Nagy Duettet!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110528-trokan-nora-es-caramel-nyerte-a-nagy-duettet.html Szerelem a legfölsőbb szinteken: Alekosz takaró alatt kényeztette Veronikát (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110527-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-alekosz-feltekennye-tette-veronikat.html Rákóczi Feri nagy lépésre szánta el magáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110527-rakoczi-feri-a-fia-szuletesnapjat-unnepelte.html Caramel és Trokán Nóra egymásra találthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110527-caramel-es-trokan-nora-baratsaga-a-nagy-duett-utan-is.html A Barátok közt sztárja őszintén vallott magánéletérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20110527-baratok-kozt-varga-izabella-vallomasa.html Kirúgták az X-Faktor egyik zsűritagját!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110526-cheryl-colet-kirugtak-az-xfaktorbol.html Kristóf nyerte az Éden Hotelt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110527-kristof-nyerte-az-eden-hotelt.html Falusi Mariannak titkos hódolója vanhttp://www.life.hu/legykepben/20110526-falusi-mariannak-titkos-hodoloja-van.html Pácban a Viva Comet jelöltjei!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110525-pacban-a-viva-comet-jeloltjei-video.html Gregor Bernadett és férje újra együtt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110525-gregor-bernadett-kibekult-a-ferjevel.html