balesetmegelőzés adomány Győrfi Pál jótékonysági rendezvény Bebe OMSZ elsősegély nyújtás Jáksó László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jáksó László riasztotta a mentőket a súlyos fejsérülést szenvedett Bebéhez.
Az eset szerencsére az Országos Mentőszolgálat hétvégi bemutatóján történt, és a Back II Black énekese csak szemléltette egy lehetséges baleset körülményeit.

Az OMSZ munkatársai hétvégén egy Római-parti hotel udvarán elsősegélynyújtást is oktattak felnőtteknek és kisgyermekek számára. A karitatív eseményhez több hazai híresség is csatlakozott, így a szálloda és néhány cég már előzetesen nagyobb összeget gyűjtött össze az OMSZ javára.

Természetesen az aznapi bevételt is a Mentőszolgálat részére ajánlották fel a szervezők. A helyszínen Győrfi Pál szóvivő vette át a felajánlásokat és a jegybevételből összegyűlt nagyértékű összeget.



Alekosz elküldte Veronikát már az első közös estéjükönhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110531-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-alekosznak-nem-kell-veronika-volt.htmlVV Anikó kiakadt: se pasija, se munkájahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110530-vv-aniko-maganeleterol-vallott.htmlGregor Bernadett újra szerelmes - de nem Magyar Attilábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110530-frizbi-gregor-bernadettet-visszafogadta-ferje-keleti-gyorgyi-pedig-gyogyszerfuggo-volt.htmlCsillag Születik: Gomes már biztosan nem lesz döntőshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110529-csillag-szuletik-gomes-mar-biztosan-nem-lesz-dontos-kiesett.htmlKirúgták az X-Faktor egyik zsűritagját!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110526-cheryl-colet-kirugtak-az-xfaktorbol.htmlHogyan legyek jó nő? - 2 szexi nyári frizura, amit magad is elkészíthetszhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110525-hogyan-legyek-jo-no-2-szexi-nyari-frizura-amit.htmlMeseolvasás a gyorsabb gyógyulásérthttp://www.life.hu/gyogyulj/20110531-kh-gyogyvarazs-meseolvasas.htmlBizarr orvosi kezelések a múltból - Amiket még ma is használnakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110530-bizarr-orvosi-kezelesek-a-multbol-amiket-meg-ma-is.htmlSúlyos balestet szenvedett a híres énekes! Nekiment a hídnakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110530-sulyos-balestet-szenvedett-a-hires-enekes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.