szupermodell Alessandra Ambrosia fehérnemű-kollekció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon miért ücsörög egy pink motoron a világ egyik legszebb nője?  

Alessandra Ambrosia, a Victoria's Secret fehérneműmárka egyik "angyala", vagyis szupermodellje egy feltűnő színű robogón múlatta az időt a cég egyik üzlete előtt Miami Beachen, Floridában. Alessandra és a többi gyönyörű kolléganője nemrég kezdték meg a Victoria's Secret Bombshell Summer Tour turnét, mellyel a cég legújabb kollekcióját reklámozzák.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Nadal kőkeményen koncentrálhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110602-rafael-nadal-legyozte-robin-soderlinget.htmlMr. Iglesias fergeteges koncertet adotthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110602-enrique-iglesias-tel-avivban-koncertezett.htmlHófehér kiwi született!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110530-hofeher-kiwi-szuletett.htmlSzülinapos a Roxette énekesnőjehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110530-marie-fredriksson-szuletesnapos.htmlMesés fények lepték el Sydney-thttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110527-vivid-sydney-2011.htmlKylie Minogue szülinaposhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110527-kylie-minogue-szulinapos.htmlIsmét hódítanak a Másnaposokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110526-masnaposok-2-premier-los-angelesben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.