Vádat emelt adócsalás és magánokirat-hamisítás miatt Gáspár Győző és felesége ellen a Salgótarjáni Városi Ügyészség.

A vádirat szerint Gáspár Győző és felesége 22,2 millió forintos kárt okozott a költségvetésnek azzal, hogy kijátszották a személyi jövedelemadó-fizetési kötelezettséget - olvasható a Blikken.

RTL sajtóklub

"A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyi nyomozói vizsgálták a két televíziós szereplő ügyét, mert nem szerepeltették adóbevallásukban a közismert médiatevékenységet, illetve annak személyes jövedelmét. Az ügyészség a nyomozás során megállapítottakat bizonyítottnak ítélte" - mondta Bóna Gyula, a Nógrád Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-nek.

Győzike 2005-ben és 2006-ban 11,5 millió, felesége pedig 2006-ban 10,7 millió forint kárt okozott az adócsalással az ügyészség szerint. Az ügyészség indítványt tett 197 ezer forint bűnügyi költség megfizetésére, valamint az elcsalt összegnek megfelelő nagyságrendű vagyonelkobzásra is. Az elkövetők a csalásért 1 évtől 5 évig terjedő szabadságvesztést kaphatnak a büntető törvénykönyv szerint - írja a Blikk.

 

Megszületett az énekesnő első gyermeke!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110603-pink-megszult.html Szenzáció! Íme Lakatos Márk első videóklipje!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110603-lakatos-mark-videoklipje-mizu-mizu-mizu-spanyolul.html Nadal kőkeményen koncentrálhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110602-rafael-nadal-legyozte-robin-soderlinget.html Shakira a koncertjén izgatta szerelméthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110602-shakira-a-szinpadon-hastancaval-izgatta-focista-szerelmet-gerard-piquet.html Intenzív osztályon fekszik Liptai Claudia édesapjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110602-intenzivre-kerult-az-ismert-musorvezeto-edesapja.html Alekosz visszatér volt kedveséhez?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110602-alekosz-tundetol-akar-gyereket.html