Úgy tűnik, nem tartott sokáig a görög amorózó és Veronika szerelme - Alekosz hamar lapátra került...

 

A Blikk információi szerint néhány napja Veronika más karjai­ban kereste a boldogságot egy budapesti szórakozóhelyen. A lány a napilap megkeresésekor elismerte, hogy ott volt azon a bizonyos bulin, de csak kedves volt mindenkivel. Veronika azt is mondta, végig bent szórakozott, és nem tágított a korábban kiesett arajelölt, Anita mellől. Egy szemtanú azonban egészen másképp emlékszik az esetre.

Fotó: Mudra László [origo]

"Valahogy odacsapódott egy ünneplő társasághoz, már eléggé ittas volt. Alig egy óra múlva eltűntek a szülinapossal, de nem sokkal később a srác visszajött bulizni. Korábban azt mondta, nagyon tetszik neki Veronika, a beszámolójából pedig úgy tűnt, kint nem a csillagok állásáról vitatkoztak, hanem közelebbről is megismerték egymást" - mondta a neve elhallgatását kérő szem­tanú.

Alekosz nem volt ott az ominózus buliban, így a Blikktől tudta meg a történteket, melyekre a következőket reagálta: "Nem tudom elhinni, hogy ezt tette, egyáltalán nem ilyennek ismertem meg. Ha ez mégis igaz, hatalmasat csalódnék Veronikában. Ezt meg kell beszélnünk..." - zárta rövidre a görög szívtipró.

 

Merilyn Monroe 85 éves lennehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110604-2011-merilyn-monroe-80-eves-lenne.html Vádat emeltek Győzike ellenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110603-vadat-emeltek-gyozike-ellen.html Fényesen ragyog Shania csillagahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110603-csillagot-kapott-shania-twain.html Megszületett az énekesnő első gyermeke!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110603-pink-megszult.html Alekosz elégedetlen a nyereményévelhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110603-alekosz-elegedetlen-a-nyeremenyevel.html Szenzáció! Íme Lakatos Márk első videóklipje!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110603-lakatos-mark-videoklipje-mizu-mizu-mizu-spanyolul.html