Minden egykori villalakó vágyik a hírnévre. Ki így, ki úgy próbál reflektorfénybe kerülni. Jerzy például táncolni fog egy turistaparadicsomban.


Jerzy Mallorcára utazik, ahol napi 13 ezer forintot fog keresni euróban saját chippendale show-jával - tudtuk meg a Borstól. "Itthon nem nagyon szegődött mellém a szerencse, pedig próbálok egyről a kettőre jutni anyagilag, emberileg és erkölcsileg fejlődni. Nyilván nem fogok ebből a pénzből meggazdagodni, de gyönyörű környezetben élek majd, ahol a szállásomért nem kell fizetnem, s a kaja is olcsóbb, mint itthon" - árulta el az egykori villalakó.


Tippünk: Nézd meg videónkat! Felmértük Jerzy lakását! - Megdöbbentő dolgokra bukkantunk!


<object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://videa.hu/flvplayer.swf?v=571Sp0fa4OXmB7zc" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><embed width="640" height="390" src="https://videa.hu/flvplayer.swf?v=571Sp0fa4OXmB7zc" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash" /></object><br /><a href="https://videa.hu/videok/emberek-vlogok/jerzy-lakasa-lakas-otthon-valo-vilag-571Sp0fa4OXmB7zc" title="Jerzy lakása">szólj hozzá: Jerzy lakása</a>Jerzy két évvel ezelőtt már dolgozott kinn három hónapot. Akkor sikerült annyit összespórolnia, hogy utána még két hónapig élt Mallorcán úgy, hogy semmilyen munkája nem volt. "Bárhogy is számoljuk, tíz nap alatt csak összegyűlik 500 euró" - állítja a szépfiú.


LifeNetwork


Jerzy egyelőre nem tudja, hogy meddig marad külföldön. Itthon jelenleg haknizgat, munkát szervez, megbeszélésekre jár, modellkedik, interjút ad.
Ahogy mondja: szeretné megalapozni a jövőjét.


VV Jerzy szívszorító vallomása: Többé nem akarja látni édesanyját!http://www.life.hu/tested-lelked/20110517-jerzy-soha-tobbe-nem-akarja-latni-edesanyjat.html VV4: Éva és Jerzy kitálalt a Life.hu-nak!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110512-vv4-eva-orul-hogy-kiderult-gigi-szexvideos-multja-jerzy-pedig.html VV4: Jerzy nagyot csalódott Gigiben az eltitkolt szexvideói miatthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-jerzy-csalodott-mert-gigi-eltitkolta-a-szexvideojat.html VV4 - Jerzy tangában főzött! (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110507-vv4-eva-szakit-adammal-es-falni-fogja-a-ferfiakat.html VV4: A régi villalakók kiszavazták Jerzyt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110506-vv4-ekkora-hisztit-reg-lattunk.html