Megszületett az Oscar-díjas Natalie Portman kisfia.

A kisfiú az idén a Fekete hattyú című filmben nyújtott alakításáért a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjjal kitüntetett amerikai-izraeli színésznő első gyermeke. A baba világra jöttét a People magazin adta hírül internetes kiadásában. A gyermek nevét és születésének pontos idejét, helyét egyelőre nem közölték.

Forrás: AFP

A 30 éves színésznő jegyben jár kisfia apjával, Benjamin Millepied neves francia balett-táncossal, aki a Fekete hattyú egyik koreográfusa volt. A pár decemberben jelentette be, hogy gyermeket vár.

Leleplezték Natalie Portmanthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110328-lelepleztek-natalie-portmant.html Bejött a papírforma: Natalie Portman és Colin Firth is Oscar-díjat kapotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110228-hollywood-a-83-oscardij-legnagyobb-nyertesei-2011ben.html Autóbalesetet szenvedett az állapotos sorozatsztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110614-autobalesetet-szenvedett-az-allapotos-tori-spelling.html Esküvője napján jelentette be a híres énekesnő, hogy gyermeket vár!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110613-eskuvoje-napjan-jelentette-be-baratainak-a-hires-enekesno-hogy-gyermeket.html Végre egy fiú! Megszületett a Megasztár egykori sztárjának harmadik gyermeke!http://www.life.hu/anyaskodj/20110612-vegre-egy-fiu-megszuletett-a-megasztar-egykori-sztarjanak-harmadik-gyermeke.html