Végre megérkezett! Megszületett Natalie Portman kisfia!

Oscar-díj színésznő családalapítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett az Oscar-díjas Natalie Portman kisfia.

A kisfiú az idén a Fekete hattyú című filmben nyújtott alakításáért a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjjal kitüntetett amerikai-izraeli színésznő első gyermeke. A baba világra jöttét a People magazin adta hírül internetes kiadásában. A gyermek nevét és születésének pontos idejét, helyét egyelőre nem közölték.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 30 éves színésznő jegyben jár kisfia apjával, Benjamin Millepied neves francia balett-táncossal, aki a Fekete hattyú egyik koreográfusa volt. A pár decemberben jelentette be, hogy gyermeket vár.

Leleplezték Natalie Portmanthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110328-lelepleztek-natalie-portmant.htmlBejött a papírforma: Natalie Portman és Colin Firth is Oscar-díjat kapotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110228-hollywood-a-83-oscardij-legnagyobb-nyertesei-2011ben.htmlAutóbalesetet szenvedett az állapotos sorozatsztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110614-autobalesetet-szenvedett-az-allapotos-tori-spelling.htmlEsküvője napján jelentette be a híres énekesnő, hogy gyermeket vár!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110613-eskuvoje-napjan-jelentette-be-baratainak-a-hires-enekesno-hogy-gyermeket.htmlVégre egy fiú! Megszületett a Megasztár egykori sztárjának harmadik gyermeke!http://www.life.hu/anyaskodj/20110612-vegre-egy-fiu-megszuletett-a-megasztar-egykori-sztarjanak-harmadik-gyermeke.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.