George Clooney ismét megúszta a lakodalmat: két év után szakított olasz kedvesével, Elisabetta Canalissal.


Ismét vége egy kalandnak, de jöhet a következő! George Clooney megint dobbantott, és faképnél hagyott egy gyűrűre és hírnévre igen éhes, harmincas hölgyet. ,,Igaz a hír, már nem vagyunk együtt. Bonyolult és igen személyes ügyről van szó, így reméljük, mindenki tiszteletben tartja a magánéletünket." - mondta a pár szóvívője.

Forrás: AFP

Már néhány hete is csak Elisabetta jelent meg a cannes-i filmfesztiválon - már ekkor felröppentek a szakításról szóló pletykák. Clooney-t és kedvesét azonban néhány hete még lencsevégre kapták egy közös éjszakai kiruccanás alkalmával a színész como-i tó melletti birtoka környékén, de most már hivatalosan is bejelentették a szakítást. Persze ennek már voltak előjelei: harminckét éves modell és műsorvezető csúnya szexbotrányba keveredett, ráadásul azt pletykálták róla, hogy Clooney előző barátnőihez hasonlóan ő sem vetette meg a fizető férfivendégeket...De az sem nyerte el George tetszését, amikor a hölgy nemrég azt nyilatkozta, ő bizony hisz a házasságban, és nem tudna olyasvalakivel lenni, aki nem akarja őt elvenni, és gyermeket sem szeretne. ,,Az a fajta ember vagyok, aki hisz a házasságban. Lesz majd, aki feleségül vesz, de ahhoz, hogy boldog legyek, nem feltétlenül ez kell." - vallotta a barna szépség. A hollywoodi nőcsábász persze magára vette a mondottakat, és egy laza mozdulattal dobta kedvesét - biztos, ami biztos alapon.


Obama asszony és lányai Nelson Mandelával találkoztakhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110623-michelle-obama-es-lanyai-nelson-mandelaval-talalkoztak.html Stohl András: "Más ember lettem, de nem akarok szentnek tűnni"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110622-stohl-andrast-mas-ember-lett-es-nagyon-sokat-vezekelt-balesetenek.html Amy Winehouse helyett Robbie Williams, vagy Eminem lép fel a Szigeten?http://www.life.hu/legykepben/20110622-amy-winehouse-nem-lep-fel-a-sziget-fesztivalon.html Judy előre tudta mikor fog teherbe esnihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110621-a-terhes-judy-eddigi-eletet-magyarazza-a-lifehunak.html Richard Gere buddhista szerzetessel konzultálhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110621-delkoreaba-latogatott-richard-gere.html