Kiss Endi Ganxsta Zolee koktél lufi játékbolt gyerekek kislány sztárok Kovács Áron Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sztárapukák limonádéztak gyermekeikkel egy délutáni családi rendezvényen. Volt lufihajtogatás, arcfestés, csillámtetoválás, koktélkeverés és partifrizura készítése is, és egy új ügyességi játékot is kipróbálhattak a Rockerpapák és csemetéik.

Tipp! Sztárkavalkád a Megasztár 6 partián! Nézd meg képgalériánkat!


Tilla István Kovácsot szeretné partnerénekhttp://www.life.hu/legykepben/20110627-tilla-istvan-kovacsot-kerte.htmlKesha vallja: ragaszkodnunk kell az álmainkhozhttp://www.life.hu/legykepben/20110627-kesha-vallja-ragaszkodnunk-kell-az-almainkhoz.htmlTitokban összeházasodott a két hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20110627-titokban-osszehazasodott-rachel-weisz-es-daniel-craig.htmlKülföldön hódítanak az X-Faktor szépségeihttp://www.life.hu/legykepben/20110627-hollandiaban-is-sztarok-lettek-a-nyari-lanyok.htmlAlekosz volt menyasszonya a VV 5-be vágyikhttp://www.life.hu/legykepben/20110627-alekosz-egykori-menyasszonya-veronika-a-valovilagban-akar-szerepelni.htmlTetszik neki az ötlet! Pornófilmes munkát ajánlottak Alekosznakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110626-pornofilmes-munkat-ajanlott-alekosznak-kovi.htmlEddig tartott a karrierjük! Aggódnak a VV4 sztárjaihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110625-feltekenyek-a-valovilag4-sztarjai-a-vv5-leendo-szereploire.htmlGaga villantott: szőrös hónaljjal és nemi szervvel lépett színpadrahttp://www.life.hu/tested-lelked/20110624-lady-gaga-honalja-szoros.htmlCameron Diaz túljátszotta a szerepéthttp://www.life.hu/szepulj/20110624-cameron-diaz-tuljatszotta-szerepet.htmlKatie Holmes hiába edz, bőre akkor is csúnya maradhttp://www.life.hu/szepulj/20110624-katie-holmes-furdoruhaban-mutatkozott-hasan-terhessegi-csikok-vannak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.