összeomlás pszichiátriai kezelés Gáspár Győző Győzike showműsor BeleValó Világ RTL Klub öngyilkossági szándék kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már hetek óta nem lehetett Gáspár Győzőről hallani. Most kiderült, hogy nagy a baj: pszichiátrián kezelik az egykor szebb napokat megélt showmant. 


Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

"A showman már hetek óta a kórházban fekszik, és gyakran lehet látni őt az udvaron sétálgatni, de látszik rajta, hogy nincs jól" - mondta egy helybéli, akinek sikerült fotót készítenie Győziről.

Az RTL Klub egykori sztárjának kálváriája nem négy héttel ezelőtt kezdődött. A showman idegei április elején mondták fel a szolgálatot, Győző akkor végső elkeseredésében azt látta a legjobbnak, ha eldobja magától az életet. Salgótarjáni otthonában egy nagy adag nyugtatót vett be, de szerencsére felesége, Bea asszony még időben hazaért, és értesítette a mentőket. "Besokalltam. Lehet az ember bármilyen gazdag, ha lelkileg üres, és senki nem szereti" - nyilatkozta akkor Gáspár Győző a Blikknek. "12-13 darab nyugtatót vettem be, aztán lepihentem. A feleségem hazajött, és látta, hogy nagy a baj. Bevittek a kórházba, majd kimosták a gyomromat." - mondta akkor elkeseredetten a Romantic énekese.

Úgy tűnik azonban, hogy egy szimpla gyomormosás nem oldotta meg a showman problémáit, Győzike ugyanis már jó ideje pánikrohamokkal, depresszióval küzd. Kérdés persze, hogy ennek mi az oka, hiszen évek óta boldog párkapcsolatban él feleségével, és két lánya imádja őt, valamint - kisebb kihagyás után ugyan - de televíziós karrierje is feltörőben van, hiszen az RTL Klub lehetőséget adott számára, amikor felkérte a BeleValó Világ műsorvezetésére. Igaz, lassan helyrebillent lelki egyensúlyának nem tett jót, amikor néhány hete kiderült: az adóhivatal is nyomoz utána adócsalás miatt. Ez végképp betette neki a kaput.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


"Mindenki felismeri a kórházban, természetes, hogy összesúgnak a háta mögött, vajon mit keres Gáspár Győző a pszichiátrián? De a vak is látja rajta, hogy valami nincs rendben. A szobájából csak nagyon ritkán jön ki a szép nyári idő ellenére is, ha pedig néha sétálgat, akkor is csak bánat olvasható le az arcáról"- mesélte a Blikknek egy informátor. Az újságnak sikerült elérnie Gáspár Győzőt is, aki rá egyáltalán nem jellemző módon rendkívül szűkszavú volt. "Igaz a hír, Gáspár Győző valóban pszichiátriára került, de ennél többet nem szeretnék elárulni" - fogalmazta meg közlendőjét sajátos stílusban az egykor szebb napokat megélt showman.

Tipp! Elképesztő átalakulás, nézd meg VV Zsófi új arcát képgalériánkban! Katt ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.