Már hetek óta nem lehetett Gáspár Győzőről hallani. Most kiderült, hogy nagy a baj: pszichiátrián kezelik az egykor szebb napokat megélt showmant. 


A Blikk információi szerint Győzike összeomlott. Állítólag egy hakni alkalmával került olyan idegállapotba, hogy azt mondta, képtelen orvosi segítség nélkül tovább élni az életét, ezért sofőrje salgótarjáni otthona helyett azonnal a helyi kórházba vitte.

Fotó: RTL Klub

"A showman már hetek óta a kórházban fekszik, és gyakran lehet látni őt az udvaron sétálgatni, de látszik rajta, hogy nincs jól" - mondta egy helybéli, akinek sikerült fotót készítenie Győziről.

Az RTL Klub egykori sztárjának kálváriája nem négy héttel ezelőtt kezdődött. A showman idegei április elején mondták fel a szolgálatot, Győző akkor végső elkeseredésében azt látta a legjobbnak, ha eldobja magától az életet. Salgótarjáni otthonában egy nagy adag nyugtatót vett be, de szerencsére felesége, Bea asszony még időben hazaért, és értesítette a mentőket. "Besokalltam. Lehet az ember bármilyen gazdag, ha lelkileg üres, és senki nem szereti" - nyilatkozta akkor Gáspár Győző a Blikknek. "12-13 darab nyugtatót vettem be, aztán lepihentem. A feleségem hazajött, és látta, hogy nagy a baj. Bevittek a kórházba, majd kimosták a gyomromat." - mondta akkor elkeseredetten a Romantic énekese.

Úgy tűnik azonban, hogy egy szimpla gyomormosás nem oldotta meg a showman problémáit, Győzike ugyanis már jó ideje pánikrohamokkal, depresszióval küzd. Kérdés persze, hogy ennek mi az oka, hiszen évek óta boldog párkapcsolatban él feleségével, és két lánya imádja őt, valamint - kisebb kihagyás után ugyan - de televíziós karrierje is feltörőben van, hiszen az RTL Klub lehetőséget adott számára, amikor felkérte a BeleValó Világ műsorvezetésére. Igaz, lassan helyrebillent lelki egyensúlyának nem tett jót, amikor néhány hete kiderült: az adóhivatal is nyomoz utána adócsalás miatt. Ez végképp betette neki a kaput.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


"Mindenki felismeri a kórházban, természetes, hogy összesúgnak a háta mögött, vajon mit keres Gáspár Győző a pszichiátrián? De a vak is látja rajta, hogy valami nincs rendben. A szobájából csak nagyon ritkán jön ki a szép nyári idő ellenére is, ha pedig néha sétálgat, akkor is csak bánat olvasható le az arcáról"- mesélte a Blikknek egy informátor. Az újságnak sikerült elérnie Gáspár Győzőt is, aki rá egyáltalán nem jellemző módon rendkívül szűkszavú volt. "Igaz a hír, Gáspár Győző valóban pszichiátriára került, de ennél többet nem szeretnék elárulni" - fogalmazta meg közlendőjét sajátos stílusban az egykor szebb napokat megélt showman.Lady Gagát lopással vádoljákhttp://www.life.hu/legykepben/20110629-lady-gagat-lopassal-vadoljak.html Kiderült, ki Gigi titkos szerelmehttp://www.life.hu/legykepben/20110629-spanyol-modell-a-titkos-szerelme-giginek.html Lakatos Márk lediplomázott, és könyvet írhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110628-lakatos-mark-lediplomazott-konyvet-ir-es-telen-jar-nyaralni.html Vérző torokkal vitték műtétre a TV2 műsorvezetőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20110628-verzo-torokkal-vittek-mutetre-demcsak-zsuzsat.html Megpofozták Alekosz egykori menyasszonyáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110628-megpofoztak-alekosz-egykori-menyasszonyat-veronikat.html Kesha vallja: ragaszkodnunk kell az álmainkhozhttp://www.life.hu/legykepben/20110627-kesha-vallja-ragaszkodnunk-kell-az-almainkhoz.html Titokban összeházasodott a két hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20110627-titokban-osszehazasodott-rachel-weisz-es-daniel-craig.html Külföldön hódítanak az X-Faktor szépségeihttp://www.life.hu/legykepben/20110627-hollandiaban-is-sztarok-lettek-a-nyari-lanyok.html Tetszik neki az ötlet! Pornófilmes munkát ajánlottak Alekosznakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110626-pornofilmes-munkat-ajanlott-alekosznak-kovi.html Eddig tartott a karrierjük! Aggódnak a VV4 sztárjaihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110625-feltekenyek-a-valovilag4-sztarjai-a-vv5-leendo-szereploire.html