A VV4 egykori plasztik cicája jojó-effektussal küzd. Szandika már számtalanszor összeomlott a kamerák előtt, amikor korábban a párbajok alkalmával visszanézte a kisfilmeket magáról.


RTL sajtóklub

A képernyőn keresztül a plasztikcica mindig hibát talált a testében: "Híztam!" - ordította a fogyókúrás hét végén a mérlegre állva, de amikor kijött a luxusbörtönből, belevágott egy kőkemény diétába.

"A sport, ami a legfontosabb" - mondta korábban a Blikknek Szandika, aki közel három hét alatt öt kilótól szabadult meg. Azonban karcsúságát nem tudta sokáig megtartani, az új szerelemmel ugyanis az étvágya is megjött. "Sikerült rátalálnom az igaz szerelemre, és ez sajnos az étvágyamon is meglátszik" - panaszolta a szilikonlány a Blikknek.Hétköznapi babonák - Így kerüld a balszerencsét!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110704-hetkoznapi-babonak-igy-keruld-a-balszerencset.html Amilyen a frizurád, olyan a természeted! - A fekete démonokhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110628-amilyen-a-frizurad-olyan-a-termeszeted-fekete-haj.html Átok ül a királyi családon? Tragédiák sora sújtotta őkethttp://www.life.hu/tested-lelked/20110701-fragediak-sorozata-monacoban.html Kutyára cserélte férjét Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110627-kutyara-cserelte-ferjet-victoria-beckham.html Ki a herceg menyasszonya? Végre megismerhetjük!http://www.life.hu/tested-lelked/20110701-eskuvo-monacoban-albert-herceg-menyasszonya-charlene-wittstock.html Hiába a milliók, örök nyomor vár az RTL Klub sztárjára!http://www.life.hu/tested-lelked/20110630-hiaba-keres-milliokat-orok-nyomor-var-alekoszra.html