Külföldi karrier a küszöbön? Kustánczi Lia világsztárokkal találkozott

Balaton Sound Kustánczi Lia zenei fesztivál világsztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kustánczi Liának örök élmény marad az idei Balaton Sound, hiszen a munka mellett két kedvenc DJ-vel személyesen is találkozhatott. Sőt még a közös együttműködés is szóba került!


Sunhill Media
Sunhill Media


Lia menedzsere a helyszínen felvette a kapcsolatot Tiesto managmentjével, így kerülhetett sor a személyes találkozásra. A szépség izgatottan várta, hogy a koncert előtt a backstage-ben pár mondatot válthasson a világsztárral, azt azonban álmában sem gondolta, hogy Tiesto elkéri majd a CD-jét. Két nap elteltével érkezett egy e-mail Lia menedzserének, hogy nagyon tetszik nekik Lia zenéje, és akár közös tervekről is beszélhetnének!

A Sound utolsó napján pedig Lia másik nagy kedvence, Armin van Buuren lépett színpadra, akivel szintén személyesen is tudott találkozni. Ez egy rövidebb beszélgetés volt, de ő is elkérte Lia CD-jét. A világsztár hihetetlenül kedves és közvetlen volt. Lia reméli, hogy még találkozhat vele.

"Életem legszebb négy napja volt ez. Nemcsak a fantasztikus bulik, a napsütés és a Balaton miatt, hanem mert egy álmom válhatott valóra. Tiesto- és Armin van Buuren-rajongó vagyok, így az, hogy személyesen beszélhettem velük, hihetetlen számomra. Most minden erőmmel az új dalomra és klipemre készülök. Remélem, hogy ez is tetszeni fog Tiestónak és csapatának, mert mindenképpen elküldöm nekik. Bízom benne, hogy tényleg összejön egy közös dal vele!" - mesélte izgatottan Lia.

Tipp! Ők hazánk legszebb lányai! Nézd meg képgalériánkat!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Ő Magyarország legszebb lánya!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110715-o-magyarorszag-legszebb-lanya.htmlLekéste a rajtot! Élete versenyéről maradt le Giannihttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110714-lekeste-a-rajtot-elete-versenyerol-maradt-le-gianni.htmlBrad Pitt Magyarországon veszi el Angelinát?http://www.life.hu/legykepben/20110713-angelina-jolie-es-brad-pitt-hazasodnak.htmlHat év után távozik a Jóban Rosszban sorozat színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110713-tavozik-a-joban-rosszban-sorozatbol-brozlik-klari.htmlLakatos Márk a Balaton közepén fakad dalrahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110713-lakatos-mark-a-balaton-kozepen-egy-hajon-erezte-jol-magat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.