Kustánczi Liának örök élmény marad az idei Balaton Sound, hiszen a munka mellett két kedvenc DJ-vel személyesen is találkozhatott. Sőt még a közös együttműködés is szóba került!


Kustánczi Lia már több mint egy éve dolgozik a DJ-szakmában, így természetes volt, hogy a Balaton Sound nem maradhat ki az életéből. Azt azonban nem tudta, hogy az idei fesztivál hatalmas meglepetésekkel szolgál majd.

Sunhill Media


Lia menedzsere a helyszínen felvette a kapcsolatot Tiesto managmentjével, így kerülhetett sor a személyes találkozásra. A szépség izgatottan várta, hogy a koncert előtt a backstage-ben pár mondatot válthasson a világsztárral, azt azonban álmában sem gondolta, hogy Tiesto elkéri majd a CD-jét. Két nap elteltével érkezett egy e-mail Lia menedzserének, hogy nagyon tetszik nekik Lia zenéje, és akár közös tervekről is beszélhetnének! A Sound utolsó napján pedig Lia másik nagy kedvence, Armin van Buuren lépett színpadra, akivel szintén személyesen is tudott találkozni. Ez egy rövidebb beszélgetés volt, de ő is elkérte Lia CD-jét. A világsztár hihetetlenül kedves és közvetlen volt. Lia reméli, hogy még találkozhat vele.

"Életem legszebb négy napja volt ez. Nemcsak a fantasztikus bulik, a napsütés és a Balaton miatt, hanem mert egy álmom válhatott valóra. Tiesto- és Armin van Buuren-rajongó vagyok, így az, hogy személyesen beszélhettem velük, hihetetlen számomra. Most minden erőmmel az új dalomra és klipemre készülök. Remélem, hogy ez is tetszeni fog Tiestónak és csapatának, mert mindenképpen elküldöm nekik. Bízom benne, hogy tényleg összejön egy közös dal vele!" - mesélte izgatottan Lia.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Ő Magyarország legszebb lánya!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110715-o-magyarorszag-legszebb-lanya.html Lekéste a rajtot! Élete versenyéről maradt le Giannihttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110714-lekeste-a-rajtot-elete-versenyerol-maradt-le-gianni.html Brad Pitt Magyarországon veszi el Angelinát?http://www.life.hu/legykepben/20110713-angelina-jolie-es-brad-pitt-hazasodnak.html Hat év után távozik a Jóban Rosszban sorozat színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110713-tavozik-a-joban-rosszban-sorozatbol-brozlik-klari.html Lakatos Márk a Balaton közepén fakad dalrahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110713-lakatos-mark-a-balaton-kozepen-egy-hajon-erezte-jol-magat.html