Heteken belül elindul a ValóVilág legújabb szériája. A kukkoló reality készítői azonban most biztosra akarnak menni: a kiszivárgott információk szerint állítólag a médiában dolgozó kollégák közül többeket megkerestek már, hogy szerepeljenek a VV5-ben.


Ahogy már több ízben megírtuk, javában folynak a VV5 castingjai. Kígyózó sorok álltak a júliusi kánikulában a székház előtt: mindenki jött szerencsét próbálni, megmutatni, hogy milyen bevállalós lány, vagy éppen milyen tökös, menő pasi. Azt azonban nem is sejtik a naív médiaszűzek, hogy valószínűleg feleslegesen vették ki a több napos szabadságot a casting miatt.

rtlklub.sajtoklub.tv


Egy, a válogatást megjárt kíváncsiskodó elmondta, hogy már a sorszámosztáskor kétféle papírt osztogattak: volt, akit az aulában 5 perces beszélgetés után szélnek eresztettek első blikkre, és voltak azok a "szerencsések", akiket már "szobára hívtak", és a műsor kreatív főszerkesztőjével is beszélgethettek.

A válogatásra nagyon unalmas, vagy túl extrém egyének is jelentkezhettek, ugyanis az RTL Klub megkezdte a telefonos toborzást: több médiaközeli, de háttérben dolgozó, nevét elhallgató embert hívtak már fel a következő szöveggel: "Nincs kedved szerepelni a VV5-ben? Jó buli lesz!"

Vajon biztosra akarnak menni a "profi" mókamesterekkel, mint anno Olivérrel, hogy téglát építenének a való villába? Egy biztos, jobb, ha nem Jersey Shore irányba indulnak el, hiszen a Viasat3 augusztusban elkezdi az Aranypart forgatásait, és elég lesz egy őszi trash-reality.

Dobsi Adrienn, a ValóVilág 5 sajtósa megkeresésünkre elmondta, hogy nincs szó beépített emberekről,  hiszen minden hasonló műsor esetében a nyilvános casting mellett dirket castingot is folytat a csatorna. "Ezt már korábban is elmondtuk, nem titok. A casting csapat feladata, hogy a lehető legjobb embereket találják meg a különböző kategóriákhoz. Az így megkeresett jelöltek aztán ugyanazon a folyamaton mennek át, mint a többi jelentkező. Ez nem jelent kivételes elbírálást."Angelinát és Bradet már várják Tihanybanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110720-brad-pittet-es-angelina-joliet-mar-nagyon-varjak-tihanyban.html Fogászati beavatkozás súlyosbíthatta Peter Falk gyógyíthatatlan betegségéthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110720-fogaszati-beavatkozas-sulyosbithatta-peter-falk-gyogyithatatlan-betegseget.html Jennifer Lopez szakítása után a munkába menekülhttp://www.life.hu/legykepben/20110720-jennifer-lopez-szakitasa-utan-a-munkaba-menekul.html Fluor Tomi és SP együtt állatkodnakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110720-itt-az-uj-extrem-orulet-az-owlingolas-fluor-tomi-ugral.html Szabó Zsófi nem tagad tovább: valóban randizgat Mártha Imrévelhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110719-szabo-zsofi-nem-tagad-tovabb-valoban-randizgat-martha-imrevel.html Ettől vadulnak meg a lovak is - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110720-ettol-vadulnak-meg-a-lovak-is-pasiszemmel.html Hogyan legyek jó nő? - Nyári hajpakolás az egészséges tincsekérthttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110720-hogyan-legyek-jo-no-nyari-hajpakolas-az-egeszseges-tincsekert.html Milliókat keresnek a ValóVilág kiesőihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110418-milliokat-keresnek-a-valovilag-kiesoi.html