lakásvásárlás Justin Theroux Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre komolyabb a dolog Jennifer Aniston és Justin Theroux között: a pár legújabb terve egy közös otthon megteremtése.

Jen egy közeli ismerőse a napokban elárulta, hogy a negyvenkét éves színésznő éjjel-nappal tökéletes otthonra vadászik, és nagyon reméli, hogy heteken belül rátalál álmai házára. A komika leginkább Beverly Hills-be költözne - itt venni és bérelni is szeretne egy lakást.

AFP
AFP

Persze nem egyedül szeretne költözni Miss Aniston - új pasijával, a nála három évvel fiatalabb Justinnal állatólag olyan jól megvannak, hogy együtt szeretnének letelepedni. ,,Egyre komolyabb lesz köztük a kapcsolat, épp ezért lenne az összeköltözés a következő fontosabb lépésük." - vallotta egy bennfentes a US magazinnak. Jen jelenleg egy kisebb, de igen szép lakást bérel New York-ban, persze itt kevés a hely két embernek. Így nem is csoda, ha a Förtelmes főnökök című film sztárja új otthonra vágyik - pláne, ha más tervei is vannak. A színésznő már negyvenkét éves, így érthető lenne, ha hamarosan kisbabát szeretne - egyrészt, mert most egyébként is pihenteti filmes karrierjét, másrészt így talán könnyebben magához láncolhatná új kedvesét...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.