Jóban Rosszban TV2 Csuja Imre sorozat Üvegtigris szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Üvegtigris mára már ikonikussá vált Csokija, azaz Csuja Imre lesz hamarosan a TV2 legsikeresebb sorozatának új szereplője.

A színész most is hasonlóan ütős és harsány karaktert játszik majd, mint amit eddig is megszokhattunk tőle: Veronka édesapját, a mindig jókedvű Guszti bácsit alakítja majd. Érdekesség, hogy a színész lánya is szerepelt már a Jóban Rosszban-ban, mint Kálem Józsi egykori barátnője.

Red Lemon Media
Red Lemon Media


A legendás színész könnyen felvette a napi sorozattal járó lendületes munkatempót, ráadásul a forgatásokon sok ismerőssel és egy családtaggal is találkozott, amitől még jobban érezte magát a felvételek közben. "A színészek egy részét személyesen is ismertem már, akikkel pedig még nem találkoztam, csak a képernyőn láttam őket, azokkal is hamar megtaláltam a közös hangot. Nagyon jó dolog, hogy egy később érkező szereplő is könnyen be tud kapcsolódni egy már bejáratott szerkezetbe." - magyarázta Csuja Imre, akinek lassan egész családja feltűnik Csillagkúton. Ez azonban nem befolyásolja, ahogy fogalmaz, színészek révén csak nyomják, ami a csövön kifér.


Red Lemon Media
Red Lemon Media


"A lányom is szerepelt már a sorozatban, a vejemmel pedig közös jeleneteink is lesznek. Konfliktusba is keveredem vele, de hogy mi lesz ennek az oka, természetesen majd csak ősszel derül ki. Guszti bácsi amúgy sem egyszerű eset. Lendületes, vérbő, és mindig jókedvű."- árulta el nevetve karakteréről a színész, aki remekül érzi magát a Jóban Rosszban-ban.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.