Évi kitálalt: Alekosz szerinte látens meleg, és nagyobb játékos, mint azt bárki is gondolta volna róla.


Dopeman napról-napra egyre megbotránkoztatóbb felvételekkel borzolja a kedélyeket videóival. Pityinger Laci és testvére kalandjai egyre bizarrabbak, durvábbak, de a fiúk élvezik a disznólkodást. Dope talán megfeledkezett arról, hogy a VV 4 ideje alatt amilyen fórumon csak lehet, szidta a valóságshow szereplőit?


Mára láthatóan elég közvetlen kapcsolatot ápol Szandikával és Baukó Évával is. Először a világra szóló Veronika szülinapon imitált szexet a szőke plasztikcicával, egy hétvégi videón pedig Évát ölelgeti, aki kicsit többet ivott a kelleténél és kiszivárogtatott pár nem elhanyagolandó információt.


A szöszke Éva a villában sem tudott parancsolni az indulatainak: ha pedig kicsit iszogatott, bárkit kiosztott, bárkinek elmondta, mi nyomja a szívét. Most lehet nem a legjobb fórumot választotta: Dope imádja a trash műfajt csinálni, és nézni is...ám nem biztos, hogy Évi örült az internetre felkerülő videónak. Próbáltuk hívni a békéscsabai lányt, de cikkünk megjelenéséig nem tudtuk elérni őt - bizonyára sokan próbálták tegnap szóra bírni az elhangzottak miatt.

Fotó: Mudra László [origo]


A kissé illuminált lány először Zsófikát vette a szájára: a villában sem kedvelte, és idekint sem nagyon barátkoznak. Alekosz két, szerinte szánalmas párbajáról is beszélt a békéscsabai lány, (Zsófika, Gombi) de itt még nem ért véget a show: Alekosz szerinte túl szerencsés helyzetben volt, mivel a csatorna imádta, így az ő malmára hajtották a vizet a szókimondó lány szerint. Sőt, a görbe görög tudatosan készült a Való Világra: öt különböző valóságshow-t nézett végig, mielőtt bevonult a villába, hogy tudja, hogyan kell keverni a lapokat. A hab a tortán azonban az volt, hogy Évi látens melegnek nevezte egykori kebelbarátját.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Olivérről azonban csak jókat tudott mondani, mivel együtt járnak bulizni, és a lány elmondása szerint minden rendben van köztük, de Alekoszt végleg kizárta az életéből.


Erről az Alekosz-féle taktikáról igazán kikérdeztük volna Baukó Évit, de ahogy megírtuk, nem reagált a telefonokra. Lehet sok volt neki ez a botrányos videó, és ez a botrányos visszhang. Dopeman pedig röhög a markában, hogy rengetegen megnézik, és hüledeznek a felvételeken. Az ex-villalakókat pedig égeti, ahogy csak lehet. Házi videónak még csak-csak elmenne a dolog, de így, kicsapni a netre, elég kellemetlen.TV2: Össze, vagy szét, de Esküszünk!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110725-tv2-rakoczi-feri-peller-mariann-vaczi-gergo-vagy-erdelyi-monika.html Jennifer Aniston lakást vadászik szerelménekhttp://www.life.hu/legykepben/20110725-jennifer-aniston-es-justin-theroux-hazat-vesznek.html Amy Winehouse egyedül halt meg az ágyábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110723-meghalt-amy-winehouse-londoni-otthonaban-talaltak-ra.html Tóth Vera üzent az érte aggódó barátainakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110723-toth-vera-nem-omlott-ossze-csak-kimerult-de-mar.html Kolléganőjével kavar George Clooneyhttp://www.life.hu/szorakozz/20110725-sandra-bullock-es-george-clooney-jarnak.html Diana hercegnő ékszerét hordja Katalinhttp://www.life.hu/legytrendi/20110725-diana-hercegno-fulbevalojat-viseli-katalin-hercegno.html A megfelelési vágy hajszolta halálba Amy Winehouse-thttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110725-amy-winehouse-halala-szammisztikai-elemzese.html Gombos Edinát és családját életveszélyesen megfenyegették!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110722-gombos-edinat-megfenyegettek-az-aktiv-musorvezetoje-bevallotta-hogy-a-tv2.html Puskás Peti feladja itthoni karrierjét?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110722-puskas-peti-londonban-folytatna-eletet-feladna-itthoni-karrierjet.html