VV Éva VV Alekosz szexuális szokás valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évi kitálalt: Alekosz szerinte látens meleg, és nagyobb játékos, mint azt bárki is gondolta volna róla.



Mára láthatóan elég közvetlen kapcsolatot ápol Szandikával és Baukó Évával is. Először a világra szóló Veronika szülinapon imitált szexet a szőke plasztikcicával, egy hétvégi videón pedig Évát ölelgeti, aki kicsit többet ivott a kelleténél és kiszivárogtatott pár nem elhanyagolandó információt.


A szöszke Éva a villában sem tudott parancsolni az indulatainak: ha pedig kicsit iszogatott, bárkit kiosztott, bárkinek elmondta, mi nyomja a szívét. Most lehet nem a legjobb fórumot választotta: Dope imádja a trash műfajt csinálni, és nézni is...ám nem biztos, hogy Évi örült az internetre felkerülő videónak. Próbáltuk hívni a békéscsabai lányt, de cikkünk megjelenéséig nem tudtuk elérni őt - bizonyára sokan próbálták tegnap szóra bírni az elhangzottak miatt.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Tipp! Kutyafejű nővel reklámoznak! Nézd meg képgalériánkat!




RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Olivérről azonban csak jókat tudott mondani, mivel együtt járnak bulizni, és a lány elmondása szerint minden rendben van köztük, de Alekoszt végleg kizárta az életéből.


Erről az Alekosz-féle taktikáról igazán kikérdeztük volna Baukó Évit, de ahogy megírtuk, nem reagált a telefonokra. Lehet sok volt neki ez a botrányos videó, és ez a botrányos visszhang. Dopeman pedig röhög a markában, hogy rengetegen megnézik, és hüledeznek a felvételeken. Az ex-villalakókat pedig égeti, ahogy csak lehet. Házi videónak még csak-csak elmenne a dolog, de így, kicsapni a netre, elég kellemetlen.

Tipp! Morbid fotók, döglött legyek újraélesztve! Nézd meg képgalériánkat!



TV2: Össze, vagy szét, de Esküszünk!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110725-tv2-rakoczi-feri-peller-mariann-vaczi-gergo-vagy-erdelyi-monika.htmlJennifer Aniston lakást vadászik szerelménekhttp://www.life.hu/legykepben/20110725-jennifer-aniston-es-justin-theroux-hazat-vesznek.htmlAmy Winehouse egyedül halt meg az ágyábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110723-meghalt-amy-winehouse-londoni-otthonaban-talaltak-ra.htmlTóth Vera üzent az érte aggódó barátainakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110723-toth-vera-nem-omlott-ossze-csak-kimerult-de-mar.htmlKolléganőjével kavar George Clooneyhttp://www.life.hu/szorakozz/20110725-sandra-bullock-es-george-clooney-jarnak.htmlDiana hercegnő ékszerét hordja Katalinhttp://www.life.hu/legytrendi/20110725-diana-hercegno-fulbevalojat-viseli-katalin-hercegno.htmlA megfelelési vágy hajszolta halálba Amy Winehouse-thttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110725-amy-winehouse-halala-szammisztikai-elemzese.htmlGombos Edinát és családját életveszélyesen megfenyegették!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110722-gombos-edinat-megfenyegettek-az-aktiv-musorvezetoje-bevallotta-hogy-a-tv2.htmlPuskás Peti feladja itthoni karrierjét?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110722-puskas-peti-londonban-folytatna-eletet-feladna-itthoni-karrierjet.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.