Reese Whiterspoon és Jim Toth boldogabbak már nem is lehetnének - a hét végén Olaszországgal koronázták meg romantikus nászútjukat.

Reese és Jim Olaszországban folytatták a romantikus európai körútjukat. A szerelmesek Positanóban időztek a hét végén - a pár egy barátja a következőket mesélte a US Magazinnak: "Egy mesés, tengerre néző szobát kaptak. Igazán romantikus volt minden - ezért a nászútjuk tökéletesen sikerült, és nagyon jól érezték magukat."

Northfoto

A pár a La Caravella étteremben kóstolt néhány olasz fogást, és úgy viselkedett, mint bármely más friss nászutas: Reese és Jim kézen fogva járkáltak, és le sem vették a másikról a szemüket. Csókolóztak, csodásan érezték magukat. Végül meglátogatták az egyik, Hillary Swank színésznő által javasolt éttermet Brunóban, ahol tésztát és grillezett halat ettek és közben borozgattak. "Könnyen megállapítottam, hogy friss szerelmesekről van szó, mert le sem vették a szemüket egymásról, és végig simogatták egymást - nagyon romantikus és édes volt látni őket. Látszott, hogy nagyon szeretik egymást" - vallotta a hely tulajdonosa, Ornella Amitrano.

Whiterspoon és Jim idén márciusban házasodtak össze. A lagzi után Belize-ben töltöttek néhány napot a színésznő gyermekeivel, de most már csak kettesben utaztak.

 

Angelina Jolie megkapta Szarajevó Szívéthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110801-angelina-jolie-megkapta-szarajevo-szivet.html Bódi Sylvi kikerekedetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110729-bodi-sylvit-szerelmi-eleterol-es-a-dubajozasrol-faggatuk.html Andy Vajna megmenti a magyar filmgyártást?http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110729-andy-vajna-megmenti-a-magyar-filmgyartast.html VV Évát fojtogatták?http://www.life.hu/legykepben/20110729-vv-evat-fojtogattak.html Plüssállatokra hasonlítanak a nemrég született leopárdokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110729-plussallatokra-hasonlitanak-a-nemreg-szuletett-leopardok.html Szülinapos a szingli Schwarzeneggerhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110729-arnold-schwarzenegger-szuletesnapja.html Alekosz mindenkit meglepett: nem tagadja másságát?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110729-alekosz-nem-cafolja-a-homoszexualitasarol-felroppent-hireszteleseket-amelyet-vv-beci.html