terhesség Hilary Duff állapotos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állapotos Hilary Duff, a Los Angeles-i tündérmese és a Sztár születik című filmek huszonnégy éves színésznője.

Hilary Duff és férje, Mike Comrie első házassági évfordulója igazán csodásra sikeredett: a pár bejelentette, hogy hamarosan kisbabájuk születik. ,,Ezen a hétvégén Mike és én az egy éves házasságunkat ünnepeljük. Ebből az alkalomból megmutatom néhány kedvenc esküvői képemet. Annyira hihetetlen, hogy már egy éve házasok vagyunk - az idő repül, ha az ember boldog! És szeretnénk még egy fontos hírt megosztani Veletek: hamarosan kisbabánk születik! Hihetetlenül boldogok vagyunk, és készen állunk arra, hogy életünkben egy új fejezet kezdődjön. Köszönjük mindannyiótoknak a sok-sok szeretetet és a támogatást!" - írta Hilary a napokban a közösségi oldalán.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Duff és hokijátékos kedvese, Comrie tavaly augusztus 14-én házasodott össze a San Ysidro Ranch-en, Kaliforniában. A színésznő korábban is elmesélte már, hogy imádja a gyerekeket, és már alig várja, hogy édesanya lehessen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.