Állapotos Hilary Duff, a Los Angeles-i tündérmese és a Sztár születik című filmek huszonnégy éves színésznője.

Hilary Duff és férje, Mike Comrie első házassági évfordulója igazán csodásra sikeredett: a pár bejelentette, hogy hamarosan kisbabájuk születik. ,,Ezen a hétvégén Mike és én az egy éves házasságunkat ünnepeljük. Ebből az alkalomból megmutatom néhány kedvenc esküvői képemet. Annyira hihetetlen, hogy már egy éve házasok vagyunk - az idő repül, ha az ember boldog! És szeretnénk még egy fontos hírt megosztani Veletek: hamarosan kisbabánk születik! Hihetetlenül boldogok vagyunk, és készen állunk arra, hogy életünkben egy új fejezet kezdődjön. Köszönjük mindannyiótoknak a sok-sok szeretetet és a támogatást!" - írta Hilary a napokban a közösségi oldalán.

Forrás: AFP

Duff és hokijátékos kedvese, Comrie tavaly augusztus 14-én házasodott össze a San Ysidro Ranch-en, Kaliforniában. A színésznő korábban is elmesélte már, hogy imádja a gyerekeket, és már alig várja, hogy édesanya lehessen.

 

Balázs Klári félresmárolt!http://www.life.hu/legykepben/20110813-balazs-klaritol-kert-csokot-a-lifehu-riportere.html Puszi az elnöknekhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110815-puszi-az-elnoknek.html Mindenkit meglepett Rubint Réka: "Új szerelmem van"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110813-vv-gigi-sp-vv-beci-vv-jerzy-forro-hangulat.html Prodidzsáj és gumibot - Még mindig menő a nyelvnyújtogatáshttp://www.life.hu/legykepben/20110813-sziget-fesztival-a-prodigyt-nem-lehet-megunni.html Bepillantottunk Czutor Zoli esküvőjére!http://www.life.hu/legykepben/20110813-bepillantottunk-czutor-zoli-eskuvojere.html Hiába a fogyókúra, nem kell a TV2-nek Mónika!http://www.life.hu/legykepben/20110813-hiaba-fogyott-le-nem-terhet-vissza-a-tv2-kepernyojere-monika.html VV Anikó imádja a rudakathttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110813-vv-aniko-rudtancolni-tanul-pirner-almatol.html