Eljött a várva várt nap és megérkezett az Aranypart is: a magyar Jersey Shore, kishazánk balatoni bunkó-showja, izom és műhajillesztés-szagú tragikomédiája.

Viasat3


Kolumbiából Siófokra

Persze nagyon menő egy társaságban azzal vakítani a népet, hogy nem tudom ki az az Éden Szandra, de még tutibb tudni róla és jól megbeszélni az előző napi szennyet. Mert a trash reality igenis szórakoztathat, hiszen annyira primitív, és proletár, hogy már szerethető. Ez olyan, mint egy bulldog: annyira csúnya, hogy már szép. Vártuk már nagyon a Viasat 3 saját gyártású reality-jét: az Éden Hotelt is végig csápoltunk, sőt: jó lesz most is Aranypart partykat tartani, ami olyan, mint anno a Dallasos: végy egy pohár innivalót, és akkor kortyolj, mikor a tévében is: garantált a másnap.
Annyit már elöljáróban tudtunk, hogy a főleg 20-as éveik elején járó fiatalokat verbuváltak össze. Azt is, hogy Szandra, Niki, Levi és Pesta az Édenből lesznek a csapat "profijai". Az is kiszivárgott, hogy Szandra alias Pókmajom első nap után távozott, mivel nem akart dolgozni. De nem tudtuk milyen lesz az Aranypart, hol játszódik majd, milyen lesz a maradék öt szereplő. Belekezdtek rendesen: csak úgy cikáztak az aranyköpések. Egy dologgal nem vagyunk kibékülve: az pedig a kurta műsoridő.

Viasat3/Nánási Pál


Ház a tónál

A ház természetesen a siófoki Petőfi sétányon található, egy régi kúriát rendeztek be luxuspecónak, ami pár éve még pókerszalonként működött. Szó mi szó, pofás lett, az alattuk található játékterem miatt megvan a délipartos feeling is: a sétálóutcán sok-sok turista, a kótyagos német pubertás fiúk még meg is álltak, hogy megcsodálják a limóból kiszálló új légzsákokkal felszerelt Nikit és Szandrát.


Viasat3/Nánási Pál


Régi bútordarabok: Niki, Szandra, Levi, Pista

A két jóbarátnőről tudjuk milyenek: Niki pár whiskey-cola után a szobanövénnyel is pettingelne, Szandra jele az óvodában pedig biztos karikás ostor volt. Nagyon egymásra találtak a csajok: egyenhaj, egyencickó, egyen-nyafogás.
Levi, a drága Levi! Édenes kedvencünkről is tudni kell, hogy nem veti meg az alkoholt, csak hajnal 3 felé veti ki a szervezete azt. Jelenleg párkapcsolatban él, gyönyörű félvér barátnője, Sarah várja haza, de ő bevállal mindent, állítása szerint könnyen szerelmes lesz. Ebben az első részben már láthattunk tőle egy ágyékbillegető násztáncot is.
István, Pesta, a másik ragyogó forma. Ő akarta Kolumbiában kicsipkézni Horváth Éva farpofáit, ő az igazmondó juhász, aki nem kertel, csak mondja, a többiek pedig hüledeznek szofisztikált beszólásain.

Az újoncok: Ada, Beki, Meli, Ádám, Gábor

Az újak közül Ada, a kerekfenekű atlétalány, már rástartolt Levire, de mivel Beki "úgy nézett rá, hogy ne nyomuljon, mert a srácnak csaja van", inkább letett a jászkarajenői Beckhamről. (aztán Beki ment rá a szöszke labdazsonglőrre, ejnye!) Egyébként egész helyes kislánynak tűnik, meglepően natúr: se egy alientetkó, se egy 700 köbcentis cici. Lehet pont "ártatlan" kinézetével fog tarolni?

Viasat3/Nánási Pál

Beki 27 éves, nem is tudjuk, mit keres a kiscsibékkel. Van egy nyuszija, Pörkölt, aki azonnali konfliktusforrás lett: Szandra ugyanis inkább elviselne egy csivavát, minthogy egy büdös nyúllal lakjon. Édes ez a lány, mindig tudtuk. Szóval Bekinek tetszik Levi, hogyne tetszene: a focilaci simán kiplakátolta az Édenes molinóval a szobáját.


Ádám egy citromsárga sportkocsival érkezett, és elmondta: nem volt pénzük sosem, egyszer csak lett. Lehet kedden már kopogtat az APEH Ádiék ajtaján, sebaj. Tehát jótestű, zöld szemű, tetovált hátú srác Ádám, neki köszönhetjük az első igazán velős beszólást: "Próbáltam keresni az igazit, de nem találtam meg. Pedig mindenkit meg.....tam." - 21 évesen szép teljesítmény. Az tuti, hogy a tetkóját még nem tudtuk megfejteni: mit ábrázol és mi a felirat?

Gábor tűnik eddig a leggyengébb láncszemnek: nem nagyon villantott az első adásban, persze várjuk ki a végét, lehet, hogy az alamuszi nyuszi nagyot fog ugrani? Egy biztos: szeret harcos pózt felvenni, ha fényképezik. Ez elég mínusz.

Meli, lehet el lett írva, s igaziból Melli feltűnő jelenség. Elmondása szerint édességfüggő, ha nem kapja meg az adagját, kiakad. Márpedig az Aranypart játékosainak csak az első pár napra tankolták fel a hűtőt: utána a megkeresett pénzből kell majd gazdálkodniuk. Mi lesz, ha elfogy a mogyorókrém? Palotaforradalom?

Viasat3/Nánási Pál


"Dolgozzanak a szegények!"

Az első epizód leginkább a beköltözésről, a jacuzzi bevételéről, Levi otthonmaradt barátnőjéről, az utcára dobott boxeréről szólt. Na és persze arról, hogy Szandra és Niki akkora dámák, hogy ők nem viselik el a visítozást: a többiek kint dajdajoztak a jacuzziban, de az Édenes libák ezt nehezményezték, s inkább elindultak shoppingolni. A gond csak annyi volt, hogy a leendő főnöküktől kapott előleg egyharmadát elverték ruhákra. A kis akció vélhetően még nagy port fog kavarni. Illetve a himlős arcú Szandra is (lehet allergiás szegény Pörkölt nyuszira?) , hiszen megmondta: "Dolgozzanak a szegények!" - ő nem fog pultozni, hogyisne! A keddi adásból kiderül majd, sikerült-e rávenni a dölyfös hosszúkarút, hogy maradjon, illetve ki fogja őket megfejelni a pénz elherdálása miatt? Mert itt verekedés is lehet: a szabályzat nem tiltja, s egy igazi Jersey Shore epizódban is volt legalább egy köpködés.


Viasat3

Mindenesetre várjuk, mit hoznak az elkövetkezendő hetek, mennyire tudják butára készíteni az adást, és tele lesz-e olyan csavarokkal és szuper ötletekkel, mint az Éden Hotel? Vagy csak ledarálják gyorsan, mint anno a befuccsolt Bajkeverőket?
Kate Winslet és gyermekei majdnem bennégtek egy nyaralóbanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110822-kate-winslet-es-gyermekei-egy-ego-hazbol-menekultek-ki-karibi.html Titokban írt könyvet magáról Alekoszhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110822-vv4-titokban-irt-konyvet-magarol-alekosz-miutan-visszanezte-magarol-a.html Éden Niki az Aranyparton szexelthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110822-szex-eden-nikit-az-aranyparton-adam-tette-boldogga.html Újból együtt van feleségével a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110822-ujbol-egyutt-van-felesegevel-a-baratok-kozt-sztarja-nagy.html Steiner Kristóf: Az élősködő félelemhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110822-steiner-kristof-az-eloskodo-felelem.html Németh Kristóf: "Eléggé megborult az önbizalmam" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110819-nemeth-kristof-mar-nem-lephetek-vissza-szily-nora-interjuja.html Harmadik gyermekét várja a hollywoodi színésznőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110823-harmadik-gyermeket-varja-jennifer-garner.html Kórházba szállították Bonóthttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20110822-szivpanaszokkal-szallitottak-korhazba-a-u2-frontemberet-monacoban.html Megviseli az anyaság Victoria Beckhamet - Tartani is alig tudja negyedik gyermekéthttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110822-megviseli-az-anyasag-victoria-beckhamet-tartani-is-alig-tudja.html