Amerikai mozifilmben kapott szerepet Labancz Lilla - a híres Danny Trejo oldalán tűnik majd fel a Counter Punch nevű filmben.

 

Trejot a Con Air - A fegyencjárat, a Desperado és a Volt egyszer egy Mexikó című filmekből ismerhetjük itthon. Lilla az utóbbi időben eltűnt, most azonban úgy tűnik, végre bizonyíthatja tehetségét. ,,Szándékosan tűntem el, hogy szerencsét próbáljak a tengerentúlon. A nagy múltú New York-i Filmakadémiára jártam, ahol olyan szakemberek adtak órákat, mint a világhírű rendező, Steven Spielberg. Nemrég tettem záróvizsgát neves producerek előtt, ahol egy drámai jelenetet kellett eljátszanom. Kicsit tartottam ettől, mert a film világa jóval közelebb áll hozzám, mint a színpad, ennek dacára nagyon jól sikerült az előadás, és szép eredménnyel zártam az iskolát." - árulta el Lilla a Blikknek.

Forrás: Red Lemon Media

A lány az iskola alatt részt vett a film szereplőválogatásán, és nagyon meglepődött, amikor megtudta, kiválasztották. ,,Egy bokszmenedzser barátnőjét, Christinát alakítom. Óriási megtiszteltetés, hogy Dannyvel dolgozhattam. Természetesen nem felejtettem el a gyökereimet, ha hazamegyek, meglátogatom a szüleimet, de mindenképpen visszajövök Amerikába, mert itt képzelem el az életemet és a karrieremet." - vallotta Lilla a Bliknek.

Forrás: Red Lemon Media

Győzike boldogsága nem teljes: új mellei vannak, de nem szexelhethttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110831-gaspar-gyozike-ismet-plasztikai-muteten-esett-at-de-emiatt-hat.html Al Pacino különdíjat kap a Velencei filmfesztiválonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110831-al-pacino-kulondijat-fog-kapni-es-a-sajat-filmjet-is.html Tizennégy éve hunyt el Lady Dihttp://www.life.hu/legykepben/20110831-tizennegy-eve-hunyt-el-diana-hercegno.html Lady Gaga műpéniszben bulizotthttp://www.life.hu/legykepben/20110831-lady-gaga-mupeniszben-bulizott.html Michael Jackson emlékére flashmobozott Budapesthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110831-michael-jackson-szuletesnapjanak-emlekere-tartottak-flashmobot-budapesten-a-bazilikanal.html Rihanna hasonmása Berlinben pózolhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110830-rihanna-berlinben-pozol.html Beki, az Aranypart profija - Újabb valóságshow-szereplőről derült ki eltitkolt múltjahttp://www.life.hu/legykepben/20110830-beki-az-aranypart-profija.html