börtönbüntetés X-Faktor műsorvezető Stohl András tehetségkutató műsor fordulat visszatérés Ördög Nóra felmentés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra lehetőséget kaphat az RTL Klubtól Stohl András, méghozzá nem is akármekkorát. Könnyen előfordulhat ugyanis, hogy amennyiben a szeptember hatodikai tárgyaláson felmentik a színművészt, visszatérhet a képernyőre, hogy Ördög Nóra partnere legyen az X-Faktorban.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

Júniusban első fokon két év négy hónap szabadságvesztésre ítélte a bíróság Stohl Andrást, aki tavaly májusban ittasan, és kábítószeres befolyásoltság alatt autóbalesetet okozott. Az ítélet igen súlyos volt, leginkább az befolyásolta keménységét, hogy a Nemzeti Színház sztárja által előidézett karambolban a másik fél súlyosan sérült. Sokáig arról szólt a fáma, hogy Kaincz Pali bácsi maradandó egészségkárosodást szenvedett, egyik lába rövidebb lett a másiknál, az elmúlt héten azonban egy titkos dokumentumot hozott nyilvánosságra a Blikk. A legújabb orvos-szakértői vizsgálat szerint ugyanis az idős úrnál az éltes kor és a gyermekkori gerincferdülés okozza az elváltozást. "Az elvégzett radiológiai vizsgálat során a háti és ágyéki gerincen fiatalkori típusú többszörös görbülettel járó torzulás, gerincferdülés állapítható meg. Megállapítható, hogy Kaincz Pál sértettnél az elszenvedett közlekedési balesettel ok-okozati összefüggésben maradandó fogyatékosság vagy súlyos egészségkárosodás nem alakult ki" - áll a jelentésben.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]

Így aztán nem nagy merészség kijelenteni, hogy az RTL Klub nemrég még legnevesebbnek, legtöbbet foglalkoztatottnak számító műsorvezetője valószínűleg nem kerül rács mögé. Ebben az esetben pedig minden bizonnyal visszavárja csatornája, méghozzá az X-Faktor színpadára, Ördög Nóra társaként - Nórával összeszokott párost alkotnának, hiszen vezették már együtt a Csillag születik című tehetségkutatót és a Szombat esti láz című műsort is.

A teóriát az is erősíti, hogy miután Nóri tavalyi partnere, Sebestyén Balázs bedobta a törülközőt, és az új szériát nem vállalta, lett volna lehetőség és idő új társat találni. Csak a televízió berkein belül kutakodva is szép számmal találhatunk megfelelő aspiránsokat, Csonka Andrástól kezdve Gönczi Gáboron és Vadon Janin át Szujó Zoltánig sokan megkaphatták volna a feladatot. De nem kapták, hiszen az RTL Klub valamilyen okból kifolyólag kivárt, és úgy döntött, a fotós Nánási Pál neje egyedül istápolhatja legújabb tehetségeiket.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence



Talán éppen azért, hogy Stohl András esetleges felmentése esetén robbanthassanak egy hatalmasat. Épp úgy, mint tavaly, amikor a ValóVilág is a balhés sztár nélkül indult - legalább is így kommunikálták -, majd mégis szétnyílt a függöny, és Stohl András szájából felcsendült a "Rossz vagyok, de használható" kezdetű Manhattan nóta. Október végéig még van idő, akkor kezdődnek ugyanis az élő adásai a show-nak, és addigra bőven kiderül az is, hogy mi lesz az ítélet. Mindenesetre, senki ne lepődjön meg, ha egyszer csak pimaszul betoppan a színpadra Stohl, és ezúttal talán Zámbó Jimmy örökbecsűjével, a "Szeress úgy is, ha rossz vagyok!" című slágerrel nyitja ki visszatérésének kapuját.

A Life.hu kérdésére a színművész csupán néhány mondatot válaszolt. "A szeptember hatodikai tárgyalásig semmiről nem szeretnék nyilatkozni. A jövőbeni szerepvállalásomról amúgy sem én döntök, hanem a csatorna." - magyarázta Stohl, aki ezzel se nem cáfolta, se nem erősítette meg a felvetésünket.

Természetesen megpróbáltuk szóra bírni az RTL Klub illetékeseit is, azonban többszöri megkeresésünkre sem értünk el senkit, aki a témában nyilatkozni hivatott lett volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.