Bedrogozott betörők akarták kirabolni Hajdúékat

Sarka Kata műsorvezető betörés Frizbi Hajdú Péterrel bűnügy drogozás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bedrogozva indultak a rablók a Hajdú házaspárt kifosztani. A TV2 műsorvezetőjének házát állítólag fényes nappal akarták kirabolni - az ablakon bemászó ismeretlen nő azonban a bébiszitterrel találta szemben magát.

Az eset után Hajdú és a rendőrség együtt kezdte üldözni a robogón menekülő párt. Amikor sikerült őket elkani, az önkívületben lévő rablópáros a rendőröket is megsebesítette, mert ki akartak szabadulni a bilincsből. Az elfogott nő pedig megharapott és megütött egy rendőrjárőrt.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

,,A Budaörsi Rendőrkapitányság kábítószerrel való visszaélés, és egyedi azonosító jel meghamisítása miatt indított eljárást a két személy ellen." - nyilatkozta Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A hölgy azt is elmondta, a gyanúsítottakon elvégzett droggyorsteszt mindkét esetben pozitív eredményt mutatott - írja a Blikk.

Valószínűleg már régóta figyelték Hajdúék otthonát, és miután Hajdú-Sarka Kata is elhagyta a házat, a férfi elterelte a biztonsági őr figyelmét, amíg a nő bemászott a nyitott ablakon - írja a napilap. A bébiszitter azonban megzavarhatta a nőt - ha ő nincs ott, lehetséges, hogy kifosztották volna az egész lakást. ,,Kíváncsi voltam, hogy csak rabolni jöttek a házunkba vagy kifejezetten ránk pályáztak. Kiderült, hogy valószínűleg csak a pénzt keresték. Viszont az a tény, hogy be voltak drogozva, megrémített. Bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha ez az őrült nőszemély nekiesik a bébiszitternek vagy a kisfiamnak, ahogy azt a rendőrrel is megtette." - mondta zaklatottan Hajdú Péter a Blikknek.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.