A médiában akar dolgozni Aranypart Niki - mi bedobtuk a mélyvízbe

Gomes Mélyvíz interjú Niki média szex Ádám valóságshow riporter Aranypart (reality) dolgozni celeb cikkíró Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több valóságshow-ból kerülnek ki tehetségesebbnél tehetségesebb emberek, akik mind a médiában szeretnék kamatoztatni az eddig megszerzett tudásukat. A Life.hu teret engedett egy törtető amazonnak, hogy ha már annyira szeretne megmaradni ebben a közegben, akkor bizonyítsa be, hogy neki valóban a médiában a helye.


Az Éden hotelből megismert Niki újabban a Viasat 3 Aranypart realityjében kápráztat el hétről hétre bennünket szexuális túlfűtöttségével és féktelen bulizásaival. A szőke bombázó a lassan kifutó valóságshow utáni életére is gondol, hiszen minden egyes sajtóeseményt kihasznál, hogy elmondhassa a nagyérdeműnek, neki igenis van helye a médiában, és a hirtelen jött celebsége után máris szerkesztői babérokra szeretne törni valamelyik csatornánál. A Life.hu ezért gondolt egyet, és megkereste Nikit, akinek felajánlottuk, hogy bepillanthasson szerkesztőségünkbe, majd bedobtuk őt a mélyvízbe, hogy életében először megtapasztalja - a fergeteges bulik, és az ingyenpiákat felszolgáló partik után - a riporterkedés és az újságírás, vagyis a média valódi, dolgos arcát. Íme Niki munkával eltöltött egy napja nálunk.








Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!


Az egész napi kemény munka, a telefonszámok beszerzése, valamint a riportkészítés után Niki megírta élete első cikkét a Csillag születik egyik felfedezettjéről, a táncos Gomesről. Az írást teljes terjedelmében, mindenféle javítás és átszerkesztés nélkül közöljük, hogy mindenki eldönthesse, valóban van helye a médiában az aranypartos nagyszájú lánynak, vagy inkább jelentkezzen be egy új reality műsor következő castingjára.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub


Új szerepben és mindennél kirobbanóbb formában Gomes
Teljes életmódváltásba kezdett a Csillag Születik sztárja, Gomes. Néhány héttel ezelőtt kapott egy felkérést a méltán híres táncos, hogy szerepeljen a Mózes, avagy a tízparancsolat című balettben.
Gomest arról faggattuk, hogy mikor kérték fel erre a szerepre, valamint hogy hogyan élte meg a felkérést, hiszen nem a szokványos táncmozdulatok játszanak majd itt szerepet, hanem egy másik stílust kell "felvennie". Nagyon készséges volt a Csillag Születik sztárja, mindent elmesélt nekünk.

Elmesélte, hogy hetekkel ezelőtt felhívta Markó Iván a szerep miatt és felkérte őt erre a nagy feladatra, melyre szinte azonnal igent mondott.
Viszont ahhoz, hogy teljes értékű szereplője legyen a balettnek, rengeteg gyakorlásra van szüksége. Napi 8 óra az az idő, amit ő edzésre, gyakorlásra fordít. Közben egy tánciskolát is üzemeltet, vagyis nagyon beindult az élete. "Egyre többen járnak a tánciskolámba, egészen 5 éves kortól felfelé". Egyik helyről a másikra kell költöznie a tánc stúdióval. "Lassan kezdem úgy érezni magam, mintha egy vándor cigány lennék" - állította. Egyre többen szeretnék Tőle elsajátítani a tánc minden csínját-bínját és úgy táncolni, ahogy és amilyen szinten azt ő műveli. Rengeteg projektben van most egyszerre benne - kezdve a tánciskolától a balett szerepig és nagyon jól bírja. Hiszen ez az élete.
Megkérdeztük a diétájáról is, hogy mennyire valós az, amit az újságokban olvashatunk. Állítólag már 13 kilót fogyott egy csodaszer segítségével. Ez a csodaszer egy afrikai fűszer. Ennek használatával fogyókúrázik, amiről hiába próbáltuk faggatni, hogy mi is az, nem volt hajlandó semmit elárulni. Annyira hatásosnak tűnik ez a módszer, hogy néhány hét alatt ténylegesen leperegnek a felesleges kilók. Természetes csakis az étrend megváltoztatásával és a rendszeres mozgás segítségével. Azért fontos ez a módszer, a tánc, valamint a csodafűszer, mert rengetegen szenvednek jojo effektusban és Gomes segíteni szeretne és tud is az ebben szenvedőknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.