Drámai fordulat a VV5-ben: Jövő héten két embernek távoznia kell a villából

VV5 valóságshow fordulat kiszavazás gitárjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tizennegyedikként beköltöző, szuper testi adottságokkal rendelkező Csaba romantikus gitározással tekerte el a lányok fejét. A jeles alkalom kapcsán a villalakók őrült házibuliba csaptak.





Nemcsak Veronika napja indult rosszul, hanem Annamárié is. A gyilkos tekintetű nő Péter közelsége miatt meglehetősen feldúlt mostanában. A múlt éjszaka egykori szerelméről álmodott, de feltépett sebeit hamar elfeledtette a kényeztetős feladat - természetesen Péter kényeztette a "rút kiskacsát" - háta mögött Péter illette ezzel a nem éppen megtisztelő jelzővel.

Szólj hozzá: Állami vagy fizetős óvoda?





Csaba érkezése meglepetésként érte a villalakókat. Az eleinte ellenszenves fiú hamar megnyerte magának a lányokat gitár játékával. Az esti szimpátia szavazáson kilenc pontot kapott, aminek Péter nagyon nem örült, ezért ennek hangot is adott.





Dramaturgiai fordulat: jövő héten ketten távoznak a villából

Az adás végén drámai körítések közepette kijelentette Lilu, hogy jövő héten tartják a ValóVilág első megmérettetését. Seherezádéék egymással küzdenek majd meg a VV arénájában, ahol egy szimpátia szavazáson vesznek részt. A legszimpatikusabb fiú és lány védettséget fog kapni. A maradék tizenkettőnek meg kell mérettetnie magát. A legkevesebb szavazatot kapó játékosnak tüstént távoznia kell. Ezt követi majd egy dupla beszavazó-show. A feltörekvők és karrieristák két meglepetés kategóriája fogja betölteni a két távozó villalakó helyét.


Tipp! Nézz be Jennifer Lopez luxusotthonába! Kattints a képgalériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.