A tizennegyedikként beköltöző, szuper testi adottságokkal rendelkező Csaba romantikus gitározással tekerte el a lányok fejét. A jeles alkalom kapcsán a villalakók őrült házibuliba csaptak.


A hiperszenzitív Vera beköltözése  felkavarta a lányok indulatait. Az érzékeny lelkű lány nyomulása kiverte a bizosítékot mindkét nemnél. Alekosz egykori Veronikájánál különösképp, aki úgy érezte, hogy Szenzitív Vera próbálja elfoglalni nemlétező villabéli státuszát (reggeliző székét és pasija szívét).
Nemcsak Veronika napja indult rosszul, hanem Annamárié is. A gyilkos tekintetű nő Péter közelsége miatt meglehetősen feldúlt mostanában. A múlt éjszaka egykori szerelméről álmodott, de feltépett sebeit hamar elfeledtette a kényeztetős feladat - természetesen Péter kényeztette a "rút kiskacsát" - háta mögött Péter illette ezzel a nem éppen megtisztelő jelzővel.

Csaba érkezése meglepetésként érte a villalakókat. Az eleinte ellenszenves fiú hamar megnyerte magának a lányokat gitár játékával. Az esti szimpátia szavazáson kilenc pontot kapott, aminek Péter nagyon nem örült, ezért ennek hangot is adott.


Miután megtelt a villa, házibulit tarthattak a bentlakók. Vera és Melinda fel akarták fedni Péter valódi énjét, ezért úgy gondolták, hogy leitatják. Míg ők csak vizet kortyolgattak, addig Péterrel vodkát itattak. A valóságshow veterán végül rájött a turpisságra, aminek nagyon nem örült, olyannyira nem, hogy a nyugiszobában megfenyegette az érzékeny Veronikát, hogy ha nem lesz a szövetségese, akkor bizony kirúgatja a villából.
Dramaturgiai fordulat: jövő héten ketten távoznak a villából

Az adás végén drámai körítések közepette kijelentette Lilu, hogy jövő héten tartják a ValóVilág első megmérettetését. Seherezádéék egymással küzdenek majd meg a VV arénájában, ahol egy szimpátia szavazáson vesznek részt. A legszimpatikusabb fiú és lány védettséget fog kapni. A maradék tizenkettőnek meg kell mérettetnie magát. A legkevesebb szavazatot kapó játékosnak tüstént távoznia kell. Ezt követi majd egy dupla beszavazó-show. A feltörekvők és karrieristák két meglepetés kategóriája fogja betölteni a két távozó villalakó helyét. 

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


VV5: Meglepő fordulat! Lelki terror, zsarolás, és új ember érkezése várható a villábahttp://www.life.hu/szeress/20110928-valovilag-5-peter-megzsarolta-verat-gergo-kezeben-van-a-kulcs.html VV5: Micsoda test! Ez a tökéletes férfi költözik be a villábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110927-vv5-micsoda-test-ez-a-tokeletes-ferfi-koltozik-be-a.html VV5: A szüzességével kérkedő Bandi a villában fog szexelnihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110926-valovilag-5-a-szuzessegevel-kerkedo-bandi-a-villaban-fog-szexelni.html VV5: Cristofel bepalizta a nézőket - Gombi leleplezte a skalpvadászthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110925-valovilag-5-cristofel-bepalizta-a-szavazokat-gombi-leleplezte-a.html VV5: Pétertől máris paráznak a villalakókhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110924-vv5-petertol-maris-paraznak-a-villalakok.html VV5: A Survivor-t megjárt Péter lett a tizenegyedik lakóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110923-vv5-a-survivort-megjart-peter-lett-a-tizenegyedik-lako.html Lemondott kisbabájáról a VV5 flegma szereplőjehttp://www.life.hu/anyaskodj/20110923-lemondott-kisbabajarol-a-valovilag-5-szereploje-annamari.html VV5: Melinda az új villalakó, aki egyszerre több pasit akar magánakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110923-valovilag5-boges-es-feltekenykedes-annamari-miatt-melinaval-a-ferfifalo.html