A Spice Girls egykori sportos tagja, Mel C a napokban cáfolta a pletykákat, miszerint a nőkhöz vonzódik, de mesélt a hírnév igen negatív következményeiről is.

Mostanában egyre több sztár mesél őszintén arról, hogy a hírnévvel nemcsak a pénz és a siker jár, de a depresszió, étkezési zavarok és más komoly problémát is el kell viselniük. A napokban a Spice Girls egyik tagja, Mel C, alias Melanie Chisholm vallotta, hogy a reflektorfény és a sztárság miatt lett depressziós és bulímiás is.

AFP


A harminchét éves énekesnő nemrég a Daily Mail-nek mesélte el, mik is voltak a sztárság hátulütői: "Csodás dolog, hogy a Spice Girls tagja lehettem, de emelett szörnyen fárasztó is. Akkoriban fiatal voltam és nagyon befolyásolható, rosszul viseltem, hogy minduntalan a címlapokon szerepeltem. A cikkek folyton a külsőmet kritizálták, erre pedig semmi és senki sem készített fel. Nekem magamnak kellett eljárnom az érdekeimben" - vallotta Mel C, akit a legjobban az zavart, hogy azt forszírozták, ő még nőként is nagyon férfias jelenség, és sokszor megkérdőjezelzték, hogy valóban a férfiakat szereti -e.

Mel C 2009-ben adott életet kislányának, Scarlet-nek, és állítása szerint 2002-óta az ingatlanügynök Thomas Starr a kedvese. Az énekesnő elmesélte azt is, hogy ma már sokkal boldogabb - jobban élvezi az anyaságot, mint a hírnevet. "Amikor látom Scarlet-et énekelni és játszani a pici játékgitárján, akkor mindig a saját gyermekkorom jut eszembe. Édesanyám is énekelt, apu pedig basszusgitározott. Boldog idők voltak, hiszen a házunkban álladóan szólt a zene" - mesélte  sztár.

Persze jövőbeli terveiről is megosztott néhány dolgot Melanie - állítólag a 2012-es londoni olimpiára újra összeáll a legendás angol lánycsapat, a Spice Girls. "Csodás lenne, ha ez összejönne, de még nem tudom biztosan, sikerül-e újra egyesíteni a csapatot. Persze én benne lennék, de öten kellünk hozzá..." - mesélte az egykori fűszeres lány.

VV5: Vera és Csaba lett védett - botrányos bulival ünnepeltek a villalakókhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111005-vv5-vera-es-csaba-vedett-nem-eshetnek-ki-a-jatekbol.html Michael Jackson a Cirque du Soleilbenhttp://www.life.hu/legykepben/20111005-michael-jackson-a-cirque-du-soleilben.html Nagyot bakizott az RTL Klub! Tudjuk, ki lett védett a villalakók közülhttp://www.life.hu/legykepben/20111005-bakizott-az-rtl-klub-ido-elott-kiderult-hogy-ki-lesz.html Stohl András bevonult a börtönbehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111005-stohl-andras-bevonult-a-bortonbe-1.html Gyászol a sztár - Elvesztette édesapjáthttp://www.life.hu/legykepben/20111005-elhunyt-james-franco-apja-doug.html Elhagyta szerelmét a magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20111005-szakitott-eszenyi-eniko-es-kamondi-zoltan.html VV5: Kínos baleset érte a szépfiú férfiasságát! - Majdnem odalett (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111004-vv5-kinos-baleset-erte-a-szepfiu-ferfiassagat-majdnem-odalett.html Együtt moziztak a sztárokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111004-egyutt-moziztak-a-sztarok.html