Vasárnap Paul McCartney és Nancy Shevell kimondták a boldogító igent.


A hatvankilenc éves Beatles-tag és ötvenegy éves kedvese egy kisebb ceremónia keretében ünnepelték meg az egybekelésüket Marylebone-ban, Angliában. Shevell természetesen férje lánya, Stella egyik visszafogott kreációját viselte, míg a zenészen sötét öltöny volt. Az ara állítólag egy ötkarátos gyémántgyűrűt kapott férjétől platina foglalatban.


AFP
Kattints az esküvőn készült képekért!


A zárt kötű ceremónián csak harminc nagyon közeli barát vett részt. Ott volt többek között Ringo Starr és neje, Barbara Back, George Harrison özvegye, Olivia, Shevell fia, Arlen, és nagynénje, Barbara Walters. McCartney sófőrje, John nemcsak autót vezetett, de ő volt aznap a fotós is, és ő készítette a videókat is az ifjú párról. Erre valószínűleg azért volt szükség, mert Paul minél kevesebb embert akart bevonni a számára nagyon is fontos eseménybe. Érdekesség, hogy ugyanitt, Marylebone-ban vette el McCartney az első nejét, Lindát 1969-ben.Szemtanúk szerint a pár odáig van egymásért, és nagyon szerelmesek egymásba. ,,McCartney a felhők fölött jár. Egész este mosolygott és Nancy kezét szorongatta." A zenész már négy éve együtt van kedvesével, akinek idén áprilisban kérte meg a kezét. A mostani Shevell-nek a második, Paul-nak a harmadik házassága. Az egykori Beatles-tag első felesége és nagy szerelme, Linda rákban hunyt el 1998-ban, második felesége Heather Mills modell volt, akivel hat évig voltak együtt - válásukat számos botrány kísérte.
VV Gergőt barátnője várja kint?http://www.life.hu/legykepben/20111010-vv5-seherezade-szabad-gergonek-baratnoje-van.html VV5: Veronika és Cristofel forró, titkos légyottja (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111009-vv5-annamari-megbukott-a-hastancesten.html Íme az X-Faktor végső tizenkettőjehttp://www.life.hu/legykepben/20111009-ime-az-xfaktor-vegso-tizenkettoje.html A nőket szereti az egykor legnépszerűbb énekesnő?http://www.life.hu/legykepben/20111006-mel-c-meselt-a-depressziorol-bulimiarol-es-arrol-hogy-leszbikus.html Börtönből gyávázza Stohl Bochkor Gáborthttp://www.life.hu/legykepben/20111009-stohl-andras-uj-konyveben-bochkor-gabort-gyavanak-nevezi-regota.html VV Bandi nem akar szüzen az unokái szemébe nézni!http://www.life.hu/legykepben/20111008-valovilag5-melinda-elhibazta-taktikajat-de-a-mediaban-akar-maradni-.html Nem kímélte az RTL Klub a VV5 szőkeségét - Az egész villa rajta csámcsogotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111008-nem-kimelte-az-rtl-klub-a-vv5-szokeseget-az.html