étrendkiegészítő centrum táplálkozás vitaminok étkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napunk nagyobb része a megfelelésről szól. Szeretnénk a lehető legtöbbet nyújtani családunk számára és a munkahelyünkön is próbáljuk kihozni magunkból a maximumot. Ez igen sok időbe és energiába kerül, így könnyedén előfordulhat, hogy épp magunkra nem marad elegendő időnk. A kor betegségének is nevezhetnénk a helytelen táplálkozást és kevés testmozgást, pedig ha vitalitásunk rendben van, sokkal energikusabbak vagyunk, és agyunk is jobban fog.


Gyakran kaptam rajta magam én is, hogy annyira belefeledkeztem a munkába, hogy az étkezéseim kimaradoztak és órákon keresztül ültem a számítógép előtt elgémberedett háttal és gépiesen ütöttem a klaviatúrát. Hajtottam magam, nem figyeltem a rendszeres táplálkozásra, így nem is csoda, hogy mindig fáradt és kimerült voltam. A testmozgásom is csak annyiból állt, hogy reggel rohantam a gyerekkel a suliba, majd utána dolgozni.

Nem figyeltem magamra, amit szervezetem hűen tükrözött is. Sokszor fájt a hátam, a szemeim is jojóztak, rosszul éreztem magam a bőrömben, és a stressz is jelen volt az életemben, így elhatároztam, hogy életmódot váltok.















Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.