Claudio a napokban szakított Seherezádéval, de lehet, hogy még így sem jön össze a szőkeség és Gergő.

A villa alfahímje eddig eltitkolta, hogy valaki őt is várja idekint. A srác a beköltözése előtt megismerkedett egy Csilla nevű hölggyel, akivel kialakulóban volt közöttük valami, de mivel kapcsolatuk nagyon friss volt, úgy döntöttek, továbbra is azt kommunikálják a közönség felé, hogy Gergő egyedülálló. Az alfahím Seherezádénak többször is mesélt arról, hogy odakint van egy lány, aki elvileg rá vár.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence,,Való igaz, hogy mielőtt Gergő beköltözött, közelebbi kapcsolatba került egy lánnyal. De szinte még alig ismerték egymást, ezért is maradtak abban, hogy nem beszélnek a kialakulóban levő érzelmekről." - mondta a Blikknek Donát, Gergő jó barátja.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Persze felmerül a kérdés, hogy Csilla annak ellenére megvárja-e Gergőt, hogy a fiú egyre inkább belebonyolódik a Seherezádéval való kapcsolatába. Lehet azonban az is, hogy ez az egész csak taktika, és Gergő csupán Seherezádé által próbálja fenntartani a nézők kíváncsiságát. ,,Nagyon érdekes az ő kapcsolatuk Seherezádéval. Én hosszú időn keresztül nem is tudtam arról, hogy létezik ez a Csilla nevű lány, de amikor egy beszélgetés során kiderült, engem is nagyon meglepett. És megmondom őszintén, akkor felmerült bennem a kérdés, hogy mi van, ha Gergő ezt az egész Serivel való kalandot csak megjátssza. Nagyon sokszor úgy ölelkeznek, hogy közben Gergő kezében ott van az a labda, amit Csillától kapott." - mondta a Blikknek Melinda, a villa már kiesett amazonja.

VV5: Veronika és Cristofel forró, titkos légyottja (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111009-vv5-annamari-megbukott-a-hastancesten.html Íme az X-Faktor végső tizenkettőjehttp://www.life.hu/legykepben/20111009-ime-az-xfaktor-vegso-tizenkettoje.html A nőket szereti az egykor legnépszerűbb énekesnő?http://www.life.hu/legykepben/20111006-mel-c-meselt-a-depressziorol-bulimiarol-es-arrol-hogy-leszbikus.html Börtönből gyávázza Stohl Bochkor Gáborthttp://www.life.hu/legykepben/20111009-stohl-andras-uj-konyveben-bochkor-gabort-gyavanak-nevezi-regota.html VV Bandi nem akar szüzen az unokái szemébe nézni!http://www.life.hu/legykepben/20111008-valovilag5-melinda-elhibazta-taktikajat-de-a-mediaban-akar-maradni-.html Nem kímélte az RTL Klub a VV5 szőkeségét - Az egész villa rajta csámcsogotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111008-nem-kimelte-az-rtl-klub-a-vv5-szokeseget-az.html