eltitkolás VV Gergő párkapcsolat Való Világ 5 Seherezádé vonzódás szakítás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Claudio a napokban szakított Seherezádéval, de lehet, hogy még így sem jön össze a szőkeség és Gergő.

A villa alfahímje eddig eltitkolta, hogy valaki őt is várja idekint. A srác a beköltözése előtt megismerkedett egy Csilla nevű hölggyel, akivel kialakulóban volt közöttük valami, de mivel kapcsolatuk nagyon friss volt, úgy döntöttek, továbbra is azt kommunikálják a közönség felé, hogy Gergő egyedülálló. Az alfahím Seherezádénak többször is mesélt arról, hogy odakint van egy lány, aki elvileg rá vár.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



,,Való igaz, hogy mielőtt Gergő beköltözött, közelebbi kapcsolatba került egy lánnyal. De szinte még alig ismerték egymást, ezért is maradtak abban, hogy nem beszélnek a kialakulóban levő érzelmekről." - mondta a Blikknek Donát, Gergő jó barátja.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Persze felmerül a kérdés, hogy Csilla annak ellenére megvárja-e Gergőt, hogy a fiú egyre inkább belebonyolódik a Seherezádéval való kapcsolatába. Lehet azonban az is, hogy ez az egész csak taktika, és Gergő csupán Seherezádé által próbálja fenntartani a nézők kíváncsiságát. ,,Nagyon érdekes az ő kapcsolatuk Seherezádéval. Én hosszú időn keresztül nem is tudtam arról, hogy létezik ez a Csilla nevű lány, de amikor egy beszélgetés során kiderült, engem is nagyon meglepett. És megmondom őszintén, akkor felmerült bennem a kérdés, hogy mi van, ha Gergő ezt az egész Serivel való kalandot csak megjátssza. Nagyon sokszor úgy ölelkeznek, hogy közben Gergő kezében ott van az a labda, amit Csillától kapott." - mondta a Blikknek Melinda, a villa már kiesett amazonja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.