Attila hozta a formáját: délután Csabával, este pedig a rakoncátlankodó lányokkal balhézott. Veronikának is meggyűlt a baja a cselszövő lánnyal, amiért az Cristofelt szívatta a szolgás szerepjátékban.


Veronika és Seherezádé összezördüléssel kezdte a napot: Alekosz exe azon értetlenkedett, hogy Gergő miért jött össze Seherrel, ha közben kint is van egy lány, akihez komoly érzelmi szálak kötik.
Fecó udvarlási továbbképzést tartott Cristofelnek. A skalpvadász áhítattal itta minden egyes szavát a dumagépnek, akivel még szituációs gyakorlatot is játszottak a biztos eredmény elérésének érdekében. A kubai szájhős a titokszobában azonban már azt nyilatkozta, hogy nevetséges tanácsokkal látta el Fecó, hiszen hiteltelenek a szavai, mert nincs bent a villában barátnője.


Fordult a kocka: a fiúk lettek a lányok szolgái. Kinga természetesen kapott az alkalmon, és bosszút állt Cristofelen, amiért pár napja csicskának nevezte az ajánlólevélben. Veronika forrt a dühtől, amikor rápillantott a szerelmét szívató Kingára. A kacsalány tehetetlenségében Fecónak öntötte ki szíve fájdalmát. Veronika csalódott CristoForróban, amiért az behódolt Kingának, meg is fogadta, hogy nem áll vele szóba többé.Attila ezen a napon Csabával ugrott össze egy elmulasztott portörlés apropóján. A pár perces szócsata során ezúttal nem hangzott el semmilyen említésre méltó válogatott sértés.Fecó félrevonult Csabával, hogy elbeszélgessenek a közelgő párbajról. A roma Alekosz nagyon megszerette a néma fiút, ezért örülne, ha ő térne vissza a vasárnapi megmérettetésről. Cristofel tanácsainak meghallgatása után Attilával is megpróbált beszélgetni, de vele nem jutottak semmire. Csaba ezt úgy értelmezte, hogy az összeférhetetlen fiú érzi a vesztét. Fecóval jól ki is beszélték a szemüveges fiút, majd egyöntetűen megegyeztek abban, hogy Attila egy alattomos ember.


Az úrnők kitervelték, hogy megtréfálják valamelyik inast. Hosszas brainstorming után azt találták ki, hogy beborsozzák Shadi fekhelyét a szaunában. Míg Dya a haját fésültette az arab fiúval, addig Eszter és Kinga végrehajtotta a haditervet. A poén azonban nem úgy sült el, ahogy tervezték: Attila önjelölt igazságosztóként Kingáékkal is jól összeveszett.
Újabb kirúgások az RTL Klubnál - több műsorvezető is munka nélkül maradhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111018-ujabb-kirugasok-az-rtl-klubnal-megszunik-januartol-a-xxiszazad.html Íme a spanyol álompár gyönyörű kisbabájahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111018-ime-a-spanyol-alompar-penelope-cruz-es-javier-bardem-gyonyoru.html VV5: Shadi és Attila egymásnak estekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111017-vv5-shadi-es-attila-egymasnak-estek.html Varga Viktor turbánban tüntetetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111017-varga-viktor-turbanban-eltette-a-divatot-egy-magazin-altal-szervezett.html Claudio bosszúból VV Gergő kedvesével randizikhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111017-valovilag5-seherezade-exe-claudio-gergo-kedvesevel-randizik.html Steiner Kristóf: 15 perc hírnév Angliában - Egy filmforgatás kulisszatitkaihttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111017-steiner-kristof-15-perc-hirnev-angliaban-egy-filmforgatas-kulisszatitkai.html Átalakítunk! Nánási Pál kihozta Zsuzsából a bombanőthttp://www.life.hu/legytrendi/20111018-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Könyvtippünk: Franco Marco, a titokzatos provokátorhttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20111018-konyvtippunk-franco-marco-a-titokzatos-provokator.html Négy év múlva lesz anyuka Janicsák Veca?http://www.life.hu/tested-lelked/20111018-janicsak-veca-az-xfaktor-sztaja-szuletesnapos-szammisztikai-elemzes.html Fluor Tomi külön lakásban folytatja - Vége a jó barátok együttélésénekhttp://www.life.hu/hazitunder/20111017-fluor-tomi-kulon-lakasban-folytatja-vege-a-jobaratok-egyuttelesenek.html