Pillants be az OzoneNetwork műsorvezetőjének pörgős napjaiba

Sőreghy Zita ébredés műsorvezető OzoneNetwork rohanás munka autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korán kelés, egy gyors kávé, és máris irány a stúdió. Ilyen egy fiatal, fővárosi lány mozgalmas napja, aki a médiában dolgozik, és nem mellesleg az OzoneNetwork bájos műsorvezetője.







Art Market Budapest - képzőművészeti fesztivál a Millenárisonhttp://www.life.hu/szorakozz/20111024-art-market-budapest-kepzomuveszeti-fesztival-a-millenarison.htmlGyönyörű magyar színésznők a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20111021-gyonyoru-magyar-szinesznok-a-voros-szonyegen-heti-stilusmustra.htmlFiala János: "Én nem tudok békességben élni" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111021-fiala-janos-en-nem-tudok-bekessegben-elni-szily-nora.html"Bepörgettem a sajtóst is" - Franco Marco kicsit másképphttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111019-beporgettem-a-sajtost-is-franco-marco-kicsit-maskepp.htmlSteiner Kristóf: 15 perc hírnév Angliában - Egy filmforgatás kulisszatitkaihttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111017-steiner-kristof-15-perc-hirnev-angliaban-egy-filmforgatas-kulisszatitkai.htmlNánási Pál: "Szerelembe kell esni a tárggyal vagy az emberrel" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111014-nanasi-pal-utalok-egy-helyben-topogni-szily-nora-interjuja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.