Korán kelés, egy gyors kávé, és máris irány a stúdió. Ilyen egy fiatal, fővárosi lány mozgalmas napja, aki a médiában dolgozik, és nem mellesleg az OzoneNetwork bájos műsorvezetője.

Korán kelés, válogatás a sok ruha és cipő között, és indulás a stúdióba. Útközben egy kis junk food a szép, új, türkiz autóban, amit a törött kocsija szervizelési idejére kapott a műsorvezető. Zita izgalmas nap elé néz, hiszen ma forgatják új műsorának bemutatkozó kisfilmjét. Ez nagy kihívás az életében, hiszen eddig csak bulvárműsorokat vezetett, de ez most egy komoly, 50 perces beszélgetős műsor, ráadásul környezetvédelmi témákban. "Nagyon fárasztóak a forgatások, mert egy nap több műsort is felveszünk, és előtte is sok felkészüléssel jár, mert nem vagyok még otthon ezekben a témákban" - mesélte a szépséges műsorvezető.

A sok izgalom és munka után azonban jár egy kis pihenés is, és már szerveződik a hétvégi buli is.
Art Market Budapest - képzőművészeti fesztivál a Millenárisonhttp://www.life.hu/szorakozz/20111024-art-market-budapest-kepzomuveszeti-fesztival-a-millenarison.html Gyönyörű magyar színésznők a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20111021-gyonyoru-magyar-szinesznok-a-voros-szonyegen-heti-stilusmustra.html Fiala János: "Én nem tudok békességben élni" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111021-fiala-janos-en-nem-tudok-bekessegben-elni-szily-nora.html "Bepörgettem a sajtóst is" - Franco Marco kicsit másképphttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111019-beporgettem-a-sajtost-is-franco-marco-kicsit-maskepp.html Steiner Kristóf: 15 perc hírnév Angliában - Egy filmforgatás kulisszatitkaihttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111017-steiner-kristof-15-perc-hirnev-angliaban-egy-filmforgatas-kulisszatitkai.html Nánási Pál: "Szerelembe kell esni a tárggyal vagy az emberrel" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111014-nanasi-pal-utalok-egy-helyben-topogni-szily-nora-interjuja.html