VV5: Vera szerelmével üldözi Pétert - Annamari az ágyban rontott rá Csabára

VV5 Való Világ valóságshow szerelem féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verából kitört a féltékenység, emiatt  többször is nekiment Péternek, aki egyre kínosabban érzi magát amiatt, hogy Vera üldözi a szerelmével. Annamari teljesen rákattant Csabára, ám a szótlan fiú továbbra is csak némán meresztgeti a szemeit.



Veronika elárulta Sehernek, hogy még mindig Cristofelen kattog, Péterrel való beszélgetése pedig még jobban összezavarta a gondolatait. Hiányzik neki nagyon a skalpvadász, ugyanakkor nulla bizalmat táplál miatta. A bizalmas beszélgetés után a kacsalány egy videoüzenetben szakított Cristofellel, hogy az eddigi állandó kattogás helyett ezután felszabadultan tudjon viselkedni. Az üzenet elmondása után nagy kő esett le a lány szívéről, örömében még egy cigire is rágyújtott.



A táncoló párosok egymást véleményezték. Kinga szerint Seherezádé jobban nyomul Gergőre, mint az viszont, így furcsa lesz majd a köztük lévő összhang. Seher fordítva látja a helyzetet, egyébként is egy féltékeny ribancnak tartja csak Kingust. Annamariról a többiek számára is nyilvánvalóvá vált, hogy odavan Csabáért, ezzel Csaba is szembesült, mikor Annamari az ágyban rárontott. Csak meresztgette némán csodálkozó szemeit. Attila arról panaszkodott Verának, hogy Kinga nem érez iránta semmit, csak kihasználja őt a lány. Ezután Seherrel is félrevonult, hogy rábírja, tegyék féltékennyé Gergő és Kingát, de Serry nem vette komolyan a szavait, inkább egy hangosat nyerített az egészen. Attila ekkor a nyerítő lánynak kezdett el udvarolni, elviselhetetlen természetével ellentétben nagyon is jópofán.

Tipp! Nem takargatják testüket: a villalakók pucéran. Kattints a galériáért! (+18)




Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




A villalakókkal írásban tudatták, hogy a táncverseny győztes párja jutalomból találkozhat majd családtagjaival. Attila közölte Kingával, hogy rossz párt kapott maga mellé, mivel neki nincsenek szerettei, ezért nem motiválja őt a nyeremény. A magának való fiú szavai hallatán a cselszövő sírógörcsöt kapott, mert nagyon szeretne már találkozni a családjával. Attila még tovább szította a tüzet: önzőnek titulálta, aki a nyeremény érdekében még a szexet is bevállalná. A cselszövő elszomorodott azon, hogy ilyennek látják. Vera a tegnapi nap már sokadjára nekiment Petinek a tőle megszokott ordenáré stílusban, amiért az utóbbi napokban Veronikával nyomulgat látványosan, a táncpróbákon pedig nem teszi oda magát. A valóságshow-hős ügyesen próbálta megértetni Verával, hogy nem akar tőle semmit, sőt, előle menekül egy ideje, de Vera továbbra sem fogta fel, hogy olyan szekér után fut, amelynek esze ágában sincs őt felvenni.



Tipp! Exkluzív képek Janicsák Veca Szuperkoncertjéről! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.