Verából kitört a féltékenység, emiatt  többször is nekiment Péternek, aki egyre kínosabban érzi magát amiatt, hogy Vera üldözi a szerelmével. Annamari teljesen rákattant Csabára, ám a szótlan fiú továbbra is csak némán meresztgeti a szemeit.

Keleti Andrea, Südi Iringó és Angyal András toppant be az ajtón, majd nyomban meghirdette a Szombat esti láz táncversenyt a villalakók körében. A győztes párt a teljesítményük alapján szavazzák majd meg a nézők a hét végén. A három táncbajnok - ha már ott járt - nyomban neki is állt az alaptáncok oktatásához, miután párokra osztották a játékosokat. Attila szokás szerint megpróbálta kivonni magát a feladat alól, de Keleti Andi sikeresen rábeszélte a táncikálásra. Kinga leblokkolt Attila testi közelségétől, így próbálta eltaszítani magától az összeférhetetlent. Péter Verával került egy párba, Pufinak ez nem nagyon tetszett, legszívesebben menekült volna az érte epekedő pornós lány karjaiból. Annamariék duójának sem mentek simán az alaplépések az első próbán, mert a fura lányt összezavarta Csaba merevsége. Vera számonkérte Petit, hogy miért nem akar vele gyakorolni tisztességesen, és egyáltalán, miért viselkedik vele flegmán.
Veronika elárulta Sehernek, hogy még mindig Cristofelen kattog, Péterrel való beszélgetése pedig még jobban összezavarta a gondolatait. Hiányzik neki nagyon a skalpvadász, ugyanakkor nulla bizalmat táplál miatta. A bizalmas beszélgetés után a kacsalány egy videoüzenetben szakított Cristofellel, hogy az eddigi állandó kattogás helyett ezután felszabadultan tudjon viselkedni. Az üzenet elmondása után nagy kő esett le a lány szívéről, örömében még egy cigire is rágyújtott.A táncoló párosok egymást véleményezték. Kinga szerint Seherezádé jobban nyomul Gergőre, mint az viszont, így furcsa lesz majd a köztük lévő összhang. Seher fordítva látja a helyzetet, egyébként is egy féltékeny ribancnak tartja csak Kingust. Annamariról a többiek számára is nyilvánvalóvá vált, hogy odavan Csabáért, ezzel Csaba is szembesült, mikor Annamari az ágyban rárontott. Csak meresztgette némán csodálkozó szemeit. Attila arról panaszkodott Verának, hogy Kinga nem érez iránta semmit, csak kihasználja őt a lány. Ezután Seherrel is félrevonult, hogy rábírja, tegyék féltékennyé Gergő és Kingát, de Serry nem vette komolyan a szavait, inkább egy hangosat nyerített az egészen. Attila ekkor a nyerítő lánynak kezdett el udvarolni, elviselhetetlen természetével ellentétben nagyon is jópofán.


Eszter sírással fogadta, hogy vasárnap ismét párbajozni fog. Attila és Seher megvigasztalta, majd a szemüveges fiú Kingával is beszélgetett egyet. A cselszövő elmesélte neki, hogy attól tart, őt viszi ki magával párbajozni az ügyvédlány. Shadi sokadszorra is összeveszett az őt egyszerűen csak  korcsnak tituláló Annamarival, amiért folyamatosan tiszteletlenül viselkedik vele, nem elég, hogy még a jelet is rádobta.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!
A villalakókkal írásban tudatták, hogy a táncverseny győztes párja jutalomból találkozhat majd családtagjaival. Attila közölte Kingával, hogy rossz párt kapott maga mellé, mivel neki nincsenek szerettei, ezért nem motiválja őt a nyeremény. A magának való fiú szavai hallatán a cselszövő sírógörcsöt kapott, mert nagyon szeretne már találkozni a családjával. Attila még tovább szította a tüzet: önzőnek titulálta, aki a nyeremény érdekében még a szexet is bevállalná. A cselszövő elszomorodott azon, hogy ilyennek látják. Vera a tegnapi nap már sokadjára nekiment Petinek a tőle megszokott ordenáré stílusban, amiért az utóbbi napokban Veronikával nyomulgat látványosan, a táncpróbákon pedig nem teszi oda magát. A valóságshow-hős ügyesen próbálta megértetni Verával, hogy nem akar tőle semmit, sőt, előle menekül egy ideje, de Vera továbbra sem fogta fel, hogy olyan szekér után fut, amelynek esze ágában sincs őt felvenni.

VV5: Ismét a közellenség megy párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111113-vv5-ismet-a-kozellenseg-megy-parbajozni.html VV5: Szerelmet vallott a villa furcsa lakójahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111113-vv5-szerelmet-vallott-a-villa-furcsa-lakoja.html VV5: Attila durván átverte a cselszövő Kingáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111112-vv5-kinga-randizni-hivta-gergot-es-lefekudne-vele-ezert-attila.html VV5: Annamari ráhajtott Csabárahttp://www.life.hu/legykepben/20111110-vv5-annamari-rahajtott-csabara.html VV5: Már megint Csaba lett a védetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111109-vv5-mar-megint-csaba-lett-a-vedett.html VV5: Dya kintről támadja Veráthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111109-vv5-dya-kintrol-tamadja-verat.html VV5: Újabb ellenség, újabb visszatérőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111108-vv5-o-az-ujabb-ellenseg-mar-a-parbajpartnere-is.html VV5: Élő adásban omlott össze Kingahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111108-vv5-vv-dya-kiesese-utan-elo-adasban-omlott-ossze-kinga.html VV5: A lakók utálják, a nézők viszont imádják Eszterthttp://www.life.hu/legykepben/20111106-vv5-gergo-lecserelte-seherezadet.html