VV5: Már megint Csaba lett a védett

VV5 Való Világ valóságshow Aréna védettség VV Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaba harmadszorra is megnyerte a védettséget jelentő lila kendőt az Arénában való küzdelem során. Vera nem tudja elviselni, hogy Péter Veronikával hancúrozik éjszakánként, Kinga pedig egyre látványosabban utálja szőke riválisát, Seherezádét.

Tipp! VV Eszter fölényes győzelmet aratott VV Dya ellen! Kattints a galériáért!


Fotó: Szabó Balázs [origo]
Fotó: Szabó Balázs [origo]

Már megint Csabáé a zöld kendő - kétségtelenül ő a legügyesebb, ha fizikai megmérettetésről van szó


Vera a nappaliban töltötte az éjszakát, mert nem bírta nézni, hogy Péter és Veronika egymás mellett alszik, ráadásul még fogdosták és ölelgették is egymást. Veronika és Kinga vezette a villa reggeli rádióműsorát, amiben a fura és a pornós lány volt a vendég. A beszélgetésükből kiderült, hogy Vera egyelőre nem akarja kivinni párbajozni az őt folyamatosan sértegető Annamarit. Attila figyelmeztette Kingát és Veronikát, hogy élvezhetetlen úgy a rádióműor, ha két lány folyton egymás szavába vág. A csajok ezen jól hajba is kaptak, Alekosz exe pedig még meg is sértődött, mert szerinte az összeférhetetlen fiú a cselszövőt pártolta. Attila megunta a kacsacsőrű lány hisztijét, ezért kikötötte, hogy legközelebb nem akar vele együtt műsort vezetni.

Mellpalsztika - Tedd fel kérdéseidet valakinek, aki már túl van rajta!







Veronika és Seri az udvaron, Vera és Kinga pedig a hálószobában elemezgette Péter és a pornós lány közti egyoldalú viszonyt. A kibeszélésnek az Aréna szirénája vetett végett: az izgalomtól ledermedt arcú banda rögbijelmezbe bújva vonult be a küzdőtérre. A csapatoknak a saját labdájukat kellett átvinni az ellenfél célvonalán túlra, miközben a másik banda golyóját nem engedhették át a saját vonalukon. A hatalmas védőfelszerelésektől megtáltosodott csajok ütötték-verték egymást, és óvodások módjára szórták egymás nyakába, szemébe a homokot. A káosszá alakult összecsapást végül a lilák nyerték. Attila megbeszélte Gergővel, hogy a lilák direkt elvesztik majd a játékot, hogy ezzel is megakadályozzák, hogy Shadi lehetőséget kapjon a védettségért folyó harc folytatására. A nagy taktikai terv azonban ismét csődöt mondott, mert a zöldek annyira ügyetlenek voltak, hogy a lilák hiába akartak veszíteni, mégis ő nyertek. A második fordulóban a játékosokat egy pörgő szerkezet segítségével megszédítették, majd egy több méteres deszkán kellett végigegyensúlyozniuk. Veronika, Csaba és Kinga jutott a döntőbe, amit harmadszorra is Csabika nyert meg, így ő kapta a védettséget jelentő lila kendőt.

Tipp! Exkluzív képek Janicsák Veca Szuperkoncertjéről? Kattints a galériáért!






Kinga lehetőséget kapott, hogy kiválasszon egy lányt Dya helyére. Vera, Seherezádé és Veronika indult a cselszövő legjobb barátnője posztért, aminek első körében egy-egy pletykát kellett megosztaniuk. Az unalmas történetek után Seri nyomban kiesett, amit Claudio exe nevetségesnek talált az egész játékkal együtt. Veronika sem kért Kingus barátságából, s bár hiába vallotta be, hogy már nincs jó véleménnyel Kingáról, s hiába próbált Vera mézesmázos szavakkal bekerülni a szőke lány bizalmába, nem sikerült. Kinga mindezek ellenére Veronikát választaná barátnőjének - ha muszáj lenne. De nem muszáj.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!





Elindult a háziasszonyok versenye, aminek során Vera és Eszter kapta meg a lehetőséget, hogy ínycsiklandó finomságokkal és márkás sörök felszolgálásával kápráztassák el a fiúkat. A félresikerült lasagne és palacsinta nem ízlett a többségnek, de azért igyekeztek korrekt pontszámokat adni az értékelésnél. Vacsora közben Attila sziporkázó cinizmussal új nevet javasolt: Shadinak legyen a neve Kullancs. Mikor szavazásra került a sor, hívják-e így ezentúl az arab srácot, az ugyancsak Attila által gúnyosan Tujának nevezett Csaba ellenállt a rosszindulatú viccelődésnek.


Tipp! Hogy kerülnek Louboutin cipői régi francia festményekre? Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.