VV5: Dya kintről támadja Verát

VV Dya Való Világ 5 szolárium valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dya hiába csukta be maga mögött a villa ajtaját, továbbra sem tudja elfeledni a Vera által okozott sérelmeket: kintről kívánja neki a legrosszabbakat. Ráadásul a honvágytól szenvedő plázacica a fejébe vette, hogy a VV5 eddigi összefoglalóinak megnézésével tölti addig az időt, amíg megtalálják az élet újabb nagy lehetőségei.

A ValóVilágból utoljára kipottyant Dya egyelőre nem találja a helyét a szabad életben. Igazságtalanságok egész sorát vélte felfedezni a ValóVilág körül, így a saját kiesésével kapcsolatban is kétségei vannak. "Nem értem, hogy miért Esztert szavazták vissza a nézők, hiszen én sokkal szórakoztatóbb és izgalmasabb karakter vagyok, mint ő. Ha nem csalás történt, akkor valószínű, hogy megsajnálták, és kegyelemből küldték az SMS-eket. Nem tartom fairnek ezt a döntést, de mondjuk már az előtt is értetlenül álltam, hogy Eszter engem hívott ki párbajozni, amikor én nem is tettem rá jelet, sosem bántottam. De azt is mérhetetlenül igazságtalannak tartottam, hogy Cristofel visszatérhetett közénk, nem tudom, hogy mivel befolyásolhatta Veronikát" - háborgott a csámcsogásáról elhíresült plázacica, aki saját magával szemben már nem látja ennyire szigorúan a helyzetet.

Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs


"Ha kapnék egy lehetőséget, hogy visszatérhessek megvigasztalni Kingát, akkor azonnal indulnék, hogy minél hamarabb megölelhessem, mert nagyon rossz volt látni, hogy annyira megviselte a távozásom. Hazudik, aki azt mondja, hogy nem létezik villabarátság, Kinga az egyik legfontosabb ember számomra, és ez így is marad" - dobálta a haja helyett a nagy szavakat Dyus.

"Az összes összefoglalót visszanézem, hogy megtudjam, milyen emberekkel voltam körülvéve valójában. Azt már megtudtam, hogy az érzékeny Vera a szexiparban is kipróbálta magát. Nem gondoltam volna, hogy pont róla derül ki ilyesmi. Ez nagyon durva! Bent már utálja mindenki, ezért biztosan ő kapja majd a következő jelet, és remélem, kint is fog maradni. Hihetetlenül arrogáns és gonosz élőlény, aki az állandó támadásai miatt egyre elviselhetetlenebb. Méltatlanul viselkedett, többször is megalázott minket emberi méltóságunkban, arról nem is beszélve, hogy mennyire primitív dolog volt tőle, hogy teleöntötte az ágyat mindenféle szeméttel, lekvárral. Mindenkinek már a bögyében van, neki kell kiesnie jövő héten" - jelentette ki határozottan a modell.

Dya a jövőjét illetően is tudja, mit akar: "Várok a lehetőségekre, hogy szerepelhessek különböző férfimagazinokban vagy tévéműsorokban. Egyelőre nem érzem magam annyira felszabadultan, iszonyatos honvágyam van és a többiek is hiányoznak. Egy dolog vigasztal csak, az, hogy hosszú megvonás után újra befekhetek egy szoláriumba" - mondta csillogó tekintettel Dya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.